TAKE THAT 2024 Naživo na Slovensku

Podujatie Bratislava

TAKE THAT

Take That oznámili svoj plánovaný návrat na koncertné pódiá s veľkolepým turné, ktoré sa uskutoční v októbri a novembri 2024. Ich turné s názvom This Life On Tour bude mať zastávku po prvý krát aj na Slovensku.15.októbra 2024 sa obľúbená skupina predstaví naživo v TIPOS Aréne v Bratislave.

Britská skupina, ktorá pobláznila celý hudobný svet v 90. rokoch sa predstaví v Bratislave v zložení Gary Barlow, Mark Owen a Howard Donald. Take That sú známi svojimi impozantnými produkčnými show a úžasnými živými vystúpeniami. Momentálne držia rekord v počte vystúpení v londýnskej O2 aréne s ohromujúcimi 34 hlavnými koncertmi. Ich turné "Progress" v roku 2011 prelomilo rekordy v predajnosti predajom viac ako 1 milióna vstupeniek za menej ako 24 hodín, čím sa stalo najväčším turné vo Veľkej Británii a zaradilo ich na tretie miesto vo svetovom rebríčku „Top 25 Tours“ podľa Billboardu.

Minulý rok vydala skupina Take That svoj deviaty štúdiový album s názvom This Life, ktorý predstavuje prvý album kapely od roku 2017, kedy vyšiel album Wonderland. Tento album sa rýchlo vyšplhal na prvé miesto oficiálnych britských rebríčkov a stal sa najpredávanejším albumom britských umelcov v roku 2023, pričom jeho predaje prevýšili celkový súčet predajov top 25 albumov. Krásne melódie, vznešené refrény a sofistikované harmónie dokonale spájajú ich hlasy. Hlavný singel "Windows", prvá pôvodná skladba kapely po viac ako piatich rokoch, naznačuje novú éru pre jednu z najpredávanejších britských skupín. Éru plnú energie, kreativity a neustálej túžby prekvapiť a posúvať sa vpred.

Bratislavu čaká na jeseň tohto roka dlho očakávaný koncert plný hitov od Take That.

Vstupenky exkluzívne v predaji v sieti Ticketportal od piatka 3.5.2024 od 10:00 hod.

19:00

Začiatok podujatia: 15.10.2024
Fotografie
Podobné podujatia
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
ROD STEWART
Overené podujatieROD STEWART
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
Whitney Houston Tribute koncert
Overené podujatieWhitney Houston Tribute koncert
STARS auditorium, Bratislava
KALI
Overené podujatieKALI
Club Hron, Bratislava
MIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Overené podujatieMIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Amfiteáter Rača, Bratislava, Bratislava
DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
Overené podujatieDIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
na starom letisku vo Vajnoroch, Bratislava