DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

Podujatie Bratislava

DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE

Dimitri Vegas & Like Mike je grécko - belgické elektro DJ duo tvorené dvoma bratmi - Dimitri Thivaios a Michael Thivaios.
Títo bratia sa stali superhviezdami elektronickej hudby a získali si obdiv divákov po celom svete. Na sociálnych sieťach ich sleduje viac ako 30 miliónov fanúšikov, spolu s miliardami hudobných streamov a videí, ktoré prezentujú ich extravagantné živé vystúpenia a hudobné videá je ich vplyv nepopierateľný. Podľa časopisu DJ Mag sa stali v roku 2015 a 2019 Djmi číslo 1. Spolupracovali s hviezdami ako David Guetta, Akon, Wiz Khalifa, Gucci Mane, Rick Ross, Snoop Dogg, Martin Garrix, Diplo, Swedish House Mafia, Steve Aoki, Afrojack, Ne-Yo, Lil Jon & Kiiara a Nicole Scherzinger. Na ich remixoch sa podieľajú superhviezdy ako Coldplay, The Chainsmokers, Lady Gaga či Jennifer Lopez. Spolupracovali s legendárnym hollywoodskym skladateľom Hansom Zimmerom

Je tu opäť ten čas roka, keď sa blíži tretí ročník obľúbeného Lovestream Festivalu, ktorý sa uskutoční na starom letisku vo Vajnoroch v Bratislave. Po dvoch neuveriteľne úspešných ročníkoch, ktoré na jedno miesto pritiahli hviezdy ako Red Hot Chili Peppers, Dua Lipa, a Imagine Dragons, sa môžeme tešiť na ďalšie nezabudnuteľné vystúpenia svetových hviezd.

Festival sa uskutoční počas troch nabitých dní, od 16. do 18. augusta 2024, na obrovskom priestore, ktorý sa rozprestiera na viac ako 100 futbalových ihrísk.

PROGRAM SOBOTA 17.8.2024
Hlavný stage / do 24:00 hod. DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE , MACKLEMORE , WELSHLY ARMS , GIMS , DIANAH KAY a ďalší


Fotografie
Podobné podujatia
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
ROD STEWART
Overené podujatieROD STEWART
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
Whitney Houston Tribute koncert
Overené podujatieWhitney Houston Tribute koncert
STARS auditorium, Bratislava
MIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Overené podujatieMIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Amfiteáter Rača, Bratislava, Bratislava
KALI
Overené podujatieKALI
Club Hron, Bratislava
HI-LO
Overené podujatieHI-LO
na starom letisku vo Vajnoroch, Bratislava