ROCK LEGENDS / OPEN AIR TRIBUTE KONCERT

Podujatie Bratislava

ROCK LEGENDS / OPEN AIR TRIBUTE KONCERT

Po úspešnom prvom ročníku sa 22. júna 2024 v Bratislave uskutoční druhý ročník open-air tribute koncertu
ROCK LEGENDS.

Na čo sa môžete tešiť?
- na veľkolepý 9-hodinový koncert rockovej hudby; - na otvorenie strechy v NTC aréne, aby si tisíce fanúšikov rockovej hudby vychutnali tento zážitok naplno a to priamo pod holým nebom; - na šesť plnohodnotných vystúpení šiestich najlepších tribute skupín zo Spojeného kráľovstva a Talianska počas jedného dňa. Bude to naozaj výnimočné a skvelé!

Na koncerte vystúpia:

AC/DC UK (England) – tribute AC/DC. Počas prvého ročníka ROCK LEGENDS predviedli nezabudnuteľnú šou a uchvátili všetkých divákov. Aj preto sme neváhali a pozvali ich na druhý ročník ROCK LEGENDS a už teraz sa nevieme dočkať ich ďalšieho skvelého vystúpenia.

The Bohemians (England) – tribute Queen. "Skvelá show" - povedali o koncerte tejto kapely členovia skupiny Queen - Brian May a Spike Ednez. Podľa fan klubu Queen je to najlepšia tribute kapela Queen, aká aktuálne koncertuje.
Hotter Than Hell (England) – tribute KISS. V roku 2024 kapela oslávi 20. výročie a právom si nesie titul Európska tribute kapela číslo 1 na svete. Nirvana Tribute (England) – tribute Nirvana. Síce koncertu Nirvany sa už zúčastniť nemôžeme, ale Nirvana Tribute vám priblíži atmosféru z koncertu tejto ikonickej kapely. Šou premyslená do najmenšieho detailu a originálne piesne Nirvany – to všetko nám umožní uctiť si pamiatku Kurta Cobaina naživo. U2 Tribe (England) – tribute U2. Už viac ako 40 rokov znie hudba U2 z éteru rádií, v arénach či na štadiónoch naprieč všetkými kontinentami. Členovia U2 Tribe sa zaviazali zachytiť autentický zvuk a vystupovať s energiou a vášňou podobným spôsobom ako pôvodná kapela. SAD European Metallica Tribute (Taliansko) – tribute Metallica. Ďalšia skupina oslávi na našom koncerte 20. výročie. Je intenzívne aktívna od roku 2004, hrá na najväčších pódiách po celej Európe a prináša šou a hudbu so silnými emóciami. Za 20 rokov skupina odohrala viac ako 1000 koncertov a je právom považovaná za najlepšiu Európsku tribute kapelu Metallica.

Šesť nezabudnuteľných predstavení, šiestich najlepších tribute rockových skupín našej doby za jeden deň! Bude to skvelé, nenechajte si ujsť!

13:00

Začiatok podujatia: 22.06.2024
Fotografie
Podobné podujatia
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
ROD STEWART
Overené podujatieROD STEWART
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
Whitney Houston Tribute koncert
Overené podujatieWhitney Houston Tribute koncert
STARS auditorium, Bratislava
KALI
Overené podujatieKALI
Club Hron, Bratislava
MIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Overené podujatieMIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Amfiteáter Rača, Bratislava, Bratislava
DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
Overené podujatieDIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
na starom letisku vo Vajnoroch, Bratislava