Rita Ora 2024

Podujatie Bratislava

Rita Ora

Fanúšikov Lovestream festivalu určite poteší skvelá britská speváčka Rita Ora, ktorá patrí medzi najžiadanejšie a najsexi speváčky súčasnosti. Od roku 2012, kedy sa stala známou, predala neuveriteľných sedem miliónov singlov, nahrala desiatky hitov a na konte má aj platinový debutový album s názvom Ora. Jej posledný album vyšiel v roku 2023 s názvom You & I.

Singly Hot Right Now v spolupráci s Dj Fresh a How We Do (Party) ju preslávili a udržali na vrchole britskej hitparády. V roku 2012 stala umelkyňou s najväčším počtom singlov na prvom mieste britského singlového rebríčka. Po účinkovaní na hollywoodskom striebornom plátne sa v roku 2017 vrátila k hudbe vypredaným európskym turné s tridsiatimi tromi koncertmi a rok 2018 ukončila očakávaným vydaním druhého štúdiového albumu Phoenix, ktorý opäť jej fanúšikov dostal. Spolupracovala aj so zosnulým hudobníkom Avicim v piesni Lonely Together.

Je tu opäť ten čas roka, keď sa blíži tretí ročník obľúbeného Lovestream Festivalu, ktorý sa uskutoční na starom letisku vo Vajnoroch v Bratislave. Po dvoch neuveriteľne úspešných ročníkoch, ktoré na jedno miesto pritiahli hviezdy ako Red Hot Chili Peppers, Dua Lipa, a Imagine Dragons, sa môžeme tešiť na ďalšie nezabudnuteľné vystúpenia svetových hviezd.

PROGRAM PIATOK 16.8.2024
Hlavný stage / do 24:00 hod. 50 Cent , RITA ORA , CALIN & VIKTOR SHEEN , DENNIS LLOYD , ROSA LINN , JOKER OUT a ďalší

 
Fotografie
Podobné podujatia
CHOREA GALA 2024
Overené podujatieCHOREA GALA 2024
Grand Hotel River Park, Bratislava
ROD STEWART
Overené podujatieROD STEWART
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
Whitney Houston Tribute koncert
Overené podujatieWhitney Houston Tribute koncert
STARS auditorium, Bratislava
KALI
Overené podujatieKALI
Club Hron, Bratislava
MIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Overené podujatieMIRO JAROŠ- DISKO-TURNÉ PRE CELÚ RODINU
Amfiteáter Rača, Bratislava, Bratislava
DIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
Overené podujatieDIMITRI VEGAS & LIKE MIKE
na starom letisku vo Vajnoroch, Bratislava