Knižná galaxia – Ivan Ježík: Na druhý pohľad

Podujatie Trenčín

Knižná galaxia – Ivan Ježík: Na druhý pohľad
Pridať do môjho kalendára
Kultúra, Prednášky, besedy, kurzy
Web organizátora:
vstupenky.maxiticket.sk/
Ďalšie podujatia v meste Trenčín

Pozývame vás na prezentáciu knihy Ivana Ježíka Na druhý pohľad. 

Podujatím bude v úlohe moderátorky sprevádzať Denisa Gura Doričová, ktorá sa postará o inšpiratívny rozhovor o knihe a jej hlbšom význame.  

Ivan Ježík: Na druhý pohľad 

Rozhovory o vzťahu k sebe, k iným a k svetu 

Magda Frecer – Daniel Majling – Peter Komorník – Soňa Holúbková – Lacko Cmorej – Lucia Molnár Satinská – Jana Šlinská – Ján Markoš – Mária Jasenková – Samuel Kováčik 

Bez vzťahov by sme neboli tým, čím sme. Vytvárame si ich s ľuďmi, s prírodou a s prácou. Dokonca aj so záujmami, s miestami či s udalosťami. Vďaka nim sa vyvíjame, tvoríme a cítime. Sú to prepojenia, ktoré nám umožňujú byť súčasťou celku, ale aj lepšie spoznať samých seba. Napĺňajú život významom. Psychoterapeutka, divadelný dramaturg, autor softvéru, podporovateľka inklúzie, tanečný choreograf, jazykovedkyňa, knižná blogerka, spisovateľ, lekárka a teoretický fyzik hovoria o svojich rozhodnutiach, skúsenostiach a presvedčeniach. Na čo prišli? Akí sú, keď nepracujú? Aké podoby má blízkosť, ktorú objavili? Desať rozhovorov o tom, čo vidíme, keď spomalíme. Desať príbehov s odpoveďami na otázky, ktoré si nedávame každý deň. 

Vstupenky:

  • 5 € v predpredaji
  • 8 € na mieste

Vstupenky zakúpite na aj pokladni KIC.

Vstupenky si môžete nechať doručiť poštou alebo využiť elektronické vstupenky (zaslané na e-mail), ktoré sú v 2 formátoch - PDF pre tlač na domácej tlačiarni alebo v copy centre, a PNG s QR kódmi pre smartfóny.

Maxiticket.sk je zárukou a garanciou pravosti vstupeniek. Na stránkach spoločnosti Maxiticket.sk si kupujete originálne vstupenky na každé podujatie. Spoločnosť Maxiticket.sk neručí za vstupenky zakúpené cez iné druhotné webové portály. Tento spôsob predaja nie je zo strany spoločnosti podporovaný a ani s ním nemá nič spoločné.

Podpora predaja lístkov

Máte otázky? Napíšte nám prosím na e-mail podpora@maxiticket.sk a my Vám odpovieme v najkratšom možnom čase.

Meno organizátora: MaxiTicket
Fotografie
Podobné podujatia