Pavol Seriš - Takt

Podujatie Trenčín

Predstavenie Takt sa u nás vo februári vypredalo veľkou rýchlosťou, a preto sa 26. septembra opäť vracia na naše javisko. 

Klauniáda o etikete i o tom, či je vôbec ešte aktuálna. Zamilovaný buran stratený vo svete pravidiel a konvencií. Môže vôbec získať ženu svojich snov? Dokáže vyhlásený expert na etiketu a jeho asistentka svojou svojráznou metódou vytesať z neotesanca slušného človeka? A kto je to vlastne ten… slušný človek?
Premena spoločenského analfabeta v majstra taktu a sociálneho básnika.

Scenár, réžia a hrajú: Dalibor Buš, Tereza Marečková, Pavol Seriš.

Pavol Seriš je absolventom Ateliéru fyzického divadla na Janáčkovej akadémii múzických umení v Brne, kde v decembri 2017 dokončil i doktorské štúdium. Vo svojej tvorbe sa venuje prevažne autorskému divadlu jedného herca; momentálne má v repertoári sedem monodrám: Chutilo vám, páni, Zo ZOO, Autor, Pri kase, Samko Tále, Pozemšťan a DADA Revue. 

Za svoje autorské inscenácie získal mnoho ocenení: najnovšie Cenu za najlepší herecký výkon na festivale FITUA 2015 v marockom Agadire, Hlavnú Cenu na European Young Theatre 2015 v talianskom Spolete či Hlavnú Cenu publika na festivale Monomaffia 2016 v estónskom Pärnu.

Vstupenky:

  • 12 € … v predpredaji
Meno organizátora: MaxiTicket
Fotografie
Podobné podujatia