Festival očného zdravia

Podujatie Banská Bystrica

Festival očného zdravia

Žijeme v dobe, keď napriek alebo práve vďaka moderným technológiám počet ľudí s problémami zraku enormne narastá. V prípade jeho zhoršenia sa môžeme rozhodnúť buď pre okuliare, kontaktné šošovky alebo operáciu.

Existuje nejaká alternatíva k vyššie spomínaným možnostiam? Sú pravidelné prehliadky u očného lekára jedinou možnou prevenciou zrakových problémov? Je možné prepojiť klasické postupy západnej medicíny s alternatívou?
Uvedeným témam sa budeme venovať v rámci jedinečného podujatia, prvého svojho druhu, kde sa na jednom pódiu stretnú zástupcovia klasickej medicíny a alternatívy.

Koho budete môcť vidieť a počuť?
RNDr. Monika Trechová, MPH, prezidentka Slovenskej komory iných zdravotníckych pracovníkov – prevencia a podpora zdravia MUDr. Annamária Pavelová, očná lekárka a lektorka Batesovej metódy – očné ochorenia DiS. Filip Malenka, optometrista v ZOOM optika, s.r.o. – optometria v spojení s prirodzeným zlepšovaním zraku Ing. Antónia Jakubiková dipl.o., očná optička a optometristka – binokulárne videnie Ing. Daniela Maťuchová, lektorka Batesovej metódy z Centra ProVitalis – prirodzené zlepšenie zraku pomocou Batesovej metódy. Medzi prednáškami bude priestor na priateľské rozhovory, stretnutia, debaty s rečníkmi, merania prístrojmi, zrakové testy, vyskúšanie pomôcok na zrakovú stimuláciu, nákup produktov od vystavovateľov a aj na oddych a drobné občerstvenie.

Čas: 09.00

Začiatok podujatia: 05.10.2024
Fotografie
Podobné podujatia
URPÍN FEST 2024
Overené podujatieURPÍN FEST 2024
Tipsport arena , Banská Bystrica
Európska noc vedy
Overené podujatieEurópska noc vedy
Europa SC, Banská Bystrica
Svetlo v meste
Overené podujatieSvetlo v meste
Banská Bystrica
Festival udržateľnosti
Overené podujatieFestival udržateľnosti
365.labb, Banská Bystrica
16. Bystrická folklórna haravara
Overené podujatie16. Bystrická folklórna haravara
Gymnázium A. Sládkoviča, Banská Bystrica