URPÍN FEST 2024

Podujatie Banská Bystrica

URPÍN FEST 2024

URPÍN FEST 2024Pripojte sa k nám na najväčšiu pivnú oslavu roka v Banskej Bystrici! Príďte a buďte súčasťou prvého ročníka indoorového pivného festivalu v Tipsport Aréne v Banskej Bystrici. Pripravili sme pre vás nezabudnuteľný zážitok plný chutí, vôní a zábavy, ktorý spojí to najlepšie z pivnej kultúry, hudby a gastronómie.
Čo môžete očakávať:🍺 Pivné Špeciály: Ochutnajte široký výber pív od lokálneho pivovaru URPINER, vrátane pivných špeciálov a limitovaných edícií.🍔 Gastronomické Špeciality: Naše jedinečné stánky s občerstvením v gastro zóne ponúkajú skvelé jedlá, ktoré sa perfektne hodia k pivu. Nechajte sa zlákať lokálnymi dobrotami i medzinárodnou kuchyňou.🎶 Živá Hudba: Počas festivalu na všetkých návštevníkov čaká bohatý program živých vystúpení slovenských hudobných skupín.🎁 Súťaže a Aktivity: Zúčastnite sa zábavných súťaží, pivných hier a vyhrajte skvelé ceny.

LINE UP:16:00 - 17:00 Smola a hrušky17:45 - 18:45 Polemic19:30 - 20:30 Heľenine oči21:15 - 22:15 Desmod23:00 - 24:00 Tublatanka

Začiatok podujatia: 19.10.2024
Fotografie
Podobné podujatia
CIGÁNSKY OHEŇ
Overené podujatieCIGÁNSKY OHEŇ
Amfiteáter, Banská Bystrica
Nerieš - Špeciálne HELLO SHOWS
Overené podujatieNerieš - Špeciálne HELLO SHOWS
Ministry of Fun, Banská Bystrica
Olympic v Banskej Bystrici
Overené podujatieOlympic v Banskej Bystrici
Športová hala DUKLA (Štiavničky), Banská Bystrica
NA SKLE MAĽOVANÉ - legendárny muzikál
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ - legendárny muzikál
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica