Fekete Seretlek a Studio Damúza: EXIT (CZ/SL)

Podujatie Bratislava

Predstavenie je súčasťou nultého ročníka medzinárodného festivalu PRIENIKY. Viac informácií nájdete na www.prieniky.sk

Vitajte na palube Underseen flights. Ak máte záujem, letušky vám ponúknu menu, z ktorého sa dozviete, aké rozprávkové príbehy vás čakajú počas nasledujúcej hodiny letu. Vraj vám tie príbehy nič nehovoria? Žiadny problém. Pohodlne sa usaďte a nechajte sa unášať podivuhodným umením leteckého personálu na vašej poslednej ceste. Príbeh je inšpirovaný Andersenovou poviedkou Om aartusinder, v ktorej autor predpovedá vynález lietadla.V EXITE nás očaria PRIENIKY objektovej hravosti a živelných hudobných výstupov.

Matija Solce

Skladateľ a aranžér piesní, bábkar, herec, organizátor a mentor medzinárodných hudobných workshopov Etno Histeria. Držiteľ mnohých ocenení na prestížnych medzinárodných divadelných festivaloch. Spolu s piatimi bábkarmi a hudobníkmi tvoria jedinečný divadelný súbor, ktorý už dlhé roky pôsobí na javiskách na celom svete. Inšpiruje sa tradičnými ľudovými motívmi a piesňami z celého sveta, využíva ich, mieša, spracúva a pretvára do nových, originálnych tvarov a kompozícií. Matija prenikol do Bratislavského bábkového divadla ako autor a režisér inscenácie Deduško. 

Tvorivý tím

Réžia: Matija Solce
Hudba: Matija Solce, Ivo Sedláček a Fekete Seretlek
Scénografia: Jana Nunčič, Matija Solce, Jiří N. Jelínek
Účinkujú: Anna Bubníková, Pavol Smolárik, Jan Meduna, Ivo Sedláček, Jiří N. Jelínek, Matija Solce
Foto: Martin Bambušek
Foto: Theodora Fodorova

Inscenácia vznikla v rámci projektu Puppets & Design, podporeného programom EÚ Kreatívna Európa.

Organizátorom festivalu Prieniky sú Bratislavské bábkové divadlo a Bratislavský samosprávny kraj pod záštitou predsedu Juraja Drobu.

Vstupenky

  • Jednotná cena vstupenky ... 15 €
Meno organizátora: MaxiTicket
Fotografie
Podobné podujatia