Záhorácka veterán rallye - memoriál Jána Vépyho

Podujatie Petrova Ves

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Auto Moto podujatia, Výstavy a veľtrhy
Ďalšie podujatia v meste Petrova Ves

Záhorácka veterán rallye - memoriál Jána Vépyho

Klub historických vozidiel Holíč vás pozývajú na 34. ročník Záhoráckej veterán rallye - memoriál Jána Vépyho, ktorá sa uskutoční 18.5.2024 v Petrovej Vsi a okolí. "Táto súťaž patrí svojou tradíciou medzi hodnotné kultúrne podujatia poriadané na Západnom Slovensku. Účastnia sa jej pretekári zo Slovenska, Českej republiky a okolitých štátov. Všetkých spája spoločné nadšenie pre zachovanie kultúrneho dedičstva v oblasti motorizmu. Hlavným krédom súťaže nie je zajazdiť najlepší čas na vytýčenej trase, ale užiť si jazdu na svojich plechových strojoch v priateľskej atmosfére a bezpečne doraziť do cieľa. Verím, že i tento ročník bude pre nás všetkých príjemným zážitkom z priateľského stretnutia."

Program:

od 7:00 hod do 9:00 hod. prezentácia v kultúrnom dome
Petrova Ves - výstava vozidiel, pestrý kultúrny program po celý deň 9:30 hod. otvorenie súťaže starostom obce, rozprava, príprava na štart príprava na štart 10:00 hod. štart súťáže cielˇ v Petrovej Vsi obed v reštaurácii Rolníckeho družstva v Petrovej Vsi vyhodnotenie výsledkov o 15:00 hod. vyhlásenie výsledkov a odovzdanie cien ukončenie súťaže, odchod účastníkov

Štart bude prebiehať striedavo automobil - motocykel,do jazdy zručnosti s motorom v chode. Po jej absolvovaní vozidlá odchádzajú na súťažnú trať..
Pre účastníkov Záhoráckej veterán rallye je počas jazdy pripravených niekoľko zastávok so zážitkovým programom.

Súťaž sa uskutoční ako voľná jazda vozidiel vyrobených do roku 1960 a vozidiel vybraných v kategórií automobil a motocykel.
Trať je dlhá cca 68 km. Súťaž sa koná za bežnej cestnej premávky, preto je potrebné dodržiavať pravidlá cestnej premávky.

Začiatok podujatia: 18.05.2024
Fotografie
Podobné podujatia