Výherný deň Kinekus Poprad

Podujatie Poprad

Výherné dni v KiNEKUSE: Kvalitný rodinný program, prekvapenia a zábavné atrakcie pre rodiny s deťmi

Máte už plány na prázdninový víkend 13. júla? Chceli by ste zažiť kvalitný rodinný program plný zábavných atrakcií a zaujímavých prekvapení a darčekov? Predajňa KiNEKUS v Poprade pokračuje v sérii mimoriadne úspešných a obľúbených Výherných dní, ktorých súčasťou sa môžete stať tentokrát aj vy. Zažite už 13. júla výnimočný deň plný detského smiechu a spokojných zákazníkov v Kinekus Poprad – vedľa OC MAX. 

VÝHERNÝ DEŇ KINEKUS - ZÁBAVA PRE CELÚ RODINU

Dospelých zaručene potešia odmeny za každý nákup, rôzne súťaže, občerstvenie a stánky s prezentáciou najnovšieho sortimentu, ktorý zaujme každého domáceho kutila, majstra či záhradkára.

Tým najmenším vyčarí na tvári úsmev sliepočka KLOTILDA, ktorá nikdy nepohrdne možnosťou odfotiť sa s malými, ale aj veľkými zákazníkmi. O skvelú atmosféru sa postarajú aj ďalšie atrakcie, ako skakácí hrad alebo balóniky, ktoré deti jednoducho milujú. Na svoje si prídu aj budúci majstri, v stánku INGCO ich aj tentokrát bude čakať zaujímavá téma, ktorá preverí ich šikovnosť a zručnosť. Bude to opäť stavanie vtáčej búdky, krmítka alebo výroba malého kvetináčika? To už sa nechajte prekvapiť. 

Na tejto akcii nebude chýbať ani krava KROVKA v životnej veľkosti, verná kamarátka Klotildy, ktorá bude opäť jednou z hlavných atrakcií programu. Čo by ste povedali na výhru 50 eurovej poukážky? Stačí sa zapojiť do súťaže v rýchlostnom dojení a ktovie aký talent v sebe objavíte. 

Príďte sa zabaviť a otestovať svoje schopnosti, možno práve vy sa stanete víťazom! 

S KINEKUSOM VYHRÁVA KAŽDÝ!

Za svoj nákup v hodnote aspoň 30€ si môžete zatočiť výherným kolesom KINEKUS a získať tak okamžité výhry, ktoré potešia každú domácnosť. Každý zákazník, má možnosť zapojiť sa do súťaže o hlavnú cenu: Drevený, skladací, záhradný nábytok  v hodnote 176,99€, ktorý je vďaka svojim spratným rozmerom vhodný aj na každý balkón či menšiu terasu. Rovnako za akýkoľvek váš nákup v tento deň automaticky získavate 2€ poukážku na ďalší nákup. 

Zákazníkov zaručene poteší zaujímavá novinka, zaparkovaná hneď pri vstupe do predajne. Určite nevynechajte KiNEKUS foodtruck a pochutnajte si na skvelom jedle. Milovníkov mäsa poteší výborná pečená klobáska a ostatných priláka vôňa domácich koláčikov s kávičkou. Navyše ak nakúpite nad 30€ budete mať toto občerstvenie úplne zadarmo!

Počas celého podujatia vás bude sprevádzať moderátorka a hudba. Zažijete tak bohatý program plný darčekov a ďalších prekvapení pod vedením skúsených odborníkov. Takže nezabudnite už 13. 7. v sobotu od 8:00 do 18:00, máte program pre celú rodinu a navyše nakúpite užitočné veci do celej domácnosti. 

To všetko vás čaká na výherných dňoch KINEKUS, rodinný deň plný zábavy a radosti pre deti aj dospelých! 

Viac informácií o akcii nájdete na stránke Kinekus.

 

 

Meno organizátora: Kinekus
Fotografie
Podobné podujatia