Výherný deň Kinekus Petržalka 2024

Podujatie Bratislava

Výherný deň Kinekus Petržalka 2024
Pridať do môjho kalendára
Hody, Kultúra, Zábava, párty
Web podujatia:
bit.ly/47mG2qx
Web organizátora:
www.kinekus.sk
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Máte už plány v piatok 27. septembra? Chceli by ste zažiť kvalitný rodinný program plný zábavných atrakcií, zaujímavých prekvapení a darčekov? Predajňa KiNEKUS Bratislava - Petržalka sa stane dejiskom úspešnej akcie “Výherný deň KiNEKUS”, ktorého súčasťou sa môžete stať aj vy. Zažite už 27. septembra výnimočný deň plný detského smiechu a spokojných zákazníkov v Kinekuse Petržalka - Fedinová 13. 

VÝHERNÝ DEŇ KINEKUS - ZÁBAVA PRE CELÚ RODINU

Dospelých zaručene potešia odmeny za každý nákup, rôzne súťaže, občerstvenie a stánok s prezentáciou najnovšieho sortimentu, ktorý zaujme každého domáceho kutila či majstra. Tým najmenším vyčarí na tvári úsmev sliepočka KLOTILDA, ktorá nikdy nepohrdne možnosťou odfotiť sa s malými aj veľkými. O skvelú atmosféru sa postarajú aj ďalšie atrakcie, ako šašo s balónovými kreáciami alebo naše balóniky Kinekus, ktoré deti jednoducho milujú. Na svoje si prídu aj budúci majstri, v stánku INGCO ich aj tentokrát bude čakať výzva, ktorá preverí ich šikovnosť a zručnosť. Bude to opäť stavanie vtáčej búdky, krmítka alebo výroba malého kvetináčika? To už sa nechajte prekvapiť. 


SKÚŠALI STE UŽ DOJIŤ KRAVU?

Na tejto akcii nebude chýbať ani krava KROVKA v životnej veľkosti, verná kamarátka Klotildy, ktorá bude opäť jednou z hlavných atrakcií programu. Čo by ste povedali na výhru 50 eurovej poukážky? Stačí sa zapojiť do súťaže v rýchlostnom dojení a ktovie aký talent v sebe objavíte. Príďte sa zabaviť a otestovať svoje schopnosti, možno práve vy sa stanete víťazom! 


S KINEKUSOM VYHRÁVA KAŽDÝ!

Za svoj nákup v hodnote aspoň 30€ si môžete zatočiť výherným kolesom KiNEKUS a získať tak okamžité výhry, ktoré potešia každú domácnosť. Každý zákazník, má možnosť zapojiť sa do súťaže o hlavnú cenu: Extrémne pohodlné, drevené, záhradné kreslo ZOE. Za akýkoľvek váš nákup v tento deň automaticky získavate aj cukrovú vatu a 2€ poukážku na ďalší nákup. 

MÁTE RADI VÝBORNÉ JEDLO?

Zákazníkov zaručene poteší zaujímavá novinka, zaparkovaná hneď pri vstupe do predajne - KiNEKUS foodtruck, v ktorom si pochutnáte na skvelom jedle - výbornej domácej pečenej klobáske s prílohou. Pre bezmäsových nadšencov bude pripravený výborný koláč a kávička. Navyše ak nakúpite nad 30€ budete mať toto občerstvenie úplne zadarmo! Počas celého podujatia vás bude sprevádzať moderátorka a hudba. Zažijete tak bohatý program plný darčekov a ďalších prekvapení pod vedením skúsených odborníkov.

Takže nezabudnite už 27.9. v piatok od 9:00 do 18:00, máte program pre celú rodinu a navyše nakúpite užitočné veci do celej domácnosti. Výherný deň KiNEKUS - to je rodinný deň plný zábavy a radosti pre deti aj dospelých!

VIac info sa dozviete tu.


Meno organizátora: Kinekus
Fotografie
Podobné podujatia