Ukážka prípravy japonských jedál na festivale Gurmán Fest 2017
Podujatie Bratislava
Ukážka prípravy japonských jedál na festivale Gurmán Fest 2017
Veľvyslanectvo Japonska v SR využilo tento rok možnosť zapojiť sa do program festivalu Gurmán Fest 2017.
Šéfkuchár veľvyslanca Japonska v SR, pán Kazuhito Kawahira, predvedie prípravu dvoch známych japonských pokrmov, okonomiyaki a yakisoba. Prezentáciu okorení množstvom zaujímavých informácií, ktoré odhalia tajomstvo ich pôvodu a prípravy.
Termín konania:
24. jún (sobota) o 16.00
Miesto konania:
Hlavné pódium, Sad Janka Kráľa, Bratislava – Petržalka
Organizátori:
Veľvyslanectvo Japonska v SR a organizátori festivalu Gurmán Fest 2017
Vstupné: vstup voľný
Poznámka:
Prezentácia bude vedená v japonskom jazyku s tlmočením do slovenčiny
--------------------------
食のフェスティバル「Gurmán Fest 2017」での日本食レクチャー及びデモンストレーション開催のお知らせ
当館は,6月24日,以下の要領で,当地の食のフェスティバル「Gurmán Fest 2017」において,日本大使公邸料理人・川平一仁氏によるお好み焼き,焼きそばのデモンストレーション及びこれら料理に関する食文化のレクチャーを行います。皆様ぜひお越しください。
日程:2017年6月24日(土)16時開始
会場:「Gurmán Fest 2017」メイン会場ステージ(Sad Janka Kráľa , Bratislava - Petržalka)
主催:当館及び「Gurmán Fest 2017」の共催
使用言語:日本語(スロバキア語通訳付き)
参加料:無料
Miesto konania podujatia: Embassy of Japan in the Slovak Republic, Hlavné námestie 2, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 24. Júna 2017 16:00
Dátum ukončenia podujatia: 24. Júna 2017 17:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1433N 17.1085E
Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Ukážka prípravy japonských jedál na festivale Gurmán Fest 2017