Trnavský včelársky festival 2024

Podujatie Trnava

Trnavský včelársky festival 2024

S radosťou Vás pozývame na piaty ročník čoraz obľúbenejšieho Trnavského včelárskeho festivalu. Festival je oslavou zdravého a sladkého života, práce včiel a včelárov, spolužitia ľudí a prírody.

Organizátormi sú včelársky nadšenci zo Základnej organizácie Slovenského zväzu včelárov v Trnave, v spolupráci s Mestom Trnava.
V tomto ročníku sa stretneme v novom termíne, 13. - 14. septembra 2024. Novým bude aj miesto konania akcie, ostávame v centre Trnavy, presunieme sa o niekoľko desiatok metrov južne, na novo zrekonštruované námestie Kreatívneho centra v Trnave na Hlavnej ulici 17. Aj v tomto ročníku pre Vás ponúkneme tie najlepšie medy od lokálnych včelárov. Zoznámite sa rôznymi včelími produktami, ako sú med, peľ, propolis, vosk, materská kašička a rôznymi produktami, ktoré je možné z týchto drahocenných surovín vyrobiť. Súčasťou budú aj workshopy nielen pre deti.

Vstup je bezplatný, všetci ste srdečne vítaní, tešia sa na Vás ľudia s dobrým srdcom, milým úsmevom a láskou k prírode, k ľuďom a všetkému živému

Začiatok podujatia: 13.09.2024
Fotografie
Podobné podujatia