Tárajko a Popletajka - presun 23.3.2024

Podujatie Handlová

Tárajko a Popletajka - presun 23.3. 2024

Obľúbení detskí hrdinovia Tárajko a Popletajka oslavujú 7 rokov s Vami a pripravili si pre svojich fanúšikov veľké turné po Slovensku.
Turné 7 ROKOV S VAMI je zostrih najlepších divadelných scénok a videoklipov Tárajka a Popletajky v jednom predstavení, obohatený o najnovšie pesničky a nových rozprávkových kamarátov. V predstavení uvidíte aj veveričku Odpadkovú Profíčku, Zlatú rybku, Hviezdičku z nebíčka, kamaráta Beťárika, Kung Fu Pandu či mnoho iných. Nebudú chýbať ani obrovskí maskoti Panda Vanda, Zajko Nebojko a medvedíci Modráčik a Ruženka. Každé dieťa dostane pri vstupe do sály ku zakúpenej vstupenke darčeky od Tárajka a Popletajky a našich partnerov.

V cene lístkov ponúkame nasledujúce darčekové sety od našich partnerov pre každé dieťa, ktoré na náš koncert príde:

Obsahom týchto balíčkov bude, tak ako je uvedené na našej webstránke:

Plyšová hračka z kolekcie DOBROTKOVO od HYZA
· Ovocný džúsik CAPRI-SUN · Vitamínové doplnky pre deti od STADA / MARŤANKOVIA · Hracie kartičky od ALBI · Ovocné organické lízanky od YUMEARTH · Kufrík „Hurá do školy“ od LIANA (kufrík obsahuje zdravé nápoje LianaVIT a iné prekvapenia pre deti) · Detský časopis Enviráčik, Maxík alebo Zvonček od vydavateľstva DAXE · Novú veľkú omaľovánku vrátane podpisovej kartičky od TÁRAJKO A POPLETAJKA Pred predstavením bude pre deti pripravená hracia zóna s animátormi, maskotmi a hrami od ALBI.

Po predstavení sa budú môcť detičky odfotiť s hercami pri fotostene a pohodlne sa usadiť na sedacích vakoch od TULI alebo v historickom autíčku od PEDALPLANET.

Cena vstupeniek je rovnaká pre deti aj dospelých.
Predstavenie trvá približne 50-55 minút a je vhodné pre všetkých od 1 roku.

12,00 €

sobota, 23. marec 2024 o 16.00


Fotografie
Podobné podujatia