Tamara Kramar

Podujatie Trenčín

Tamara Kramar

Užite si koncert talentovanej skladateľky, speváčky a multiinštrumentalistky Tamary Kramar a privítajte leto v kontajnerovej inštalácia Metamorfóza vedľa Hviezdy.

Tamara Kramar je talentovaná speváčka a hudobníčka pôvodom z Bratislavy, žijúca v anglickom Brightone. V roku 2022 doštudovala bakalára z kognitívnej neurovedy, odkiaľ pochádza aj názov jej debutového EP ‚Bachelor of Science‘. Tento projekt pozostávajúci z piatich piesní Tamare zaručil výhru v kategórii objav roka 2022 v ankete Rádiohlavy, pritiahol pozornosť prestížneho rádia
BBC Introducing a mohých médii. Medzi nimi bola aj Spotify kampaň EQUAL, vďaka ktorej sa Tamara ocitla na obrovskom bilboarde na New Yorskom Times Square. Magazín Forbes Tamaru v roku 2023 zaradil do prestížneho rebríčka 30 pod 30. Tamara s kapelou zahrala v januári 2024 na Eurosonicu v Groningene. Jej nový singel „Mother Nature“ mal premiéru na Efemku a odvtedy sa objavil v mnohých domácich a zahraničných médiach (napr. Wonderland., Fullmoon Magazine, Colours x Sudios a ďalšie). V júni 2024 vychádza jej nové EP „Make it Poetic“ ktoré predstaví na letnej tour po Slovensku, Česku a Anglicku. Inšpirovaná mladou londýnskou jazzovou scénou či menami ako Erykah Badu, Tamara s kapelou prinášajú na pódium dobrú energiu, neo-soulové groovy, úprimné texty a veľkú emóciu. Momentálne Tamara pracuje na druhom EP vrámci magisterského štúdia hudby a hudobnej produkcie. Tamara najčastejšie vystupuje so štvorčlennou kapelou (basa, bicie, klavír a gitara), niekedy však aj ako trio či duo v rôznych kombináciách, alebo sama s gitarou pri intímnejších príležitostiach. Vstup zdarma.

20.00

Začiatok podujatia: 30.06.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Queen Symphonic Tribute Show
Overené podujatieQueen Symphonic Tribute Show
Amfiteáter Trenčiansky hrad, Trenčín
TUBLATANKA NA HRADE
Overené podujatieTUBLATANKA NA HRADE
Trenčiansky hrad, Trenčín
Grape 2024
Overené podujatieGrape 2024
Letisko, Trenčín