Svadobná výstava Košice 2024

Podujatie Košice

Svadobná výstava Košice

Deviaty ročník svadobnej výstavy na východnom Slovensku, ktorá sa uskutoční v nedeľu 20.10.2024 v čase od 9.00 do 18.00 hod. v priestoroch hotela DoubleTree by HILTON na Hlavnej ulici č. 1 v Košiciach.

Výstava je určená budúcim nevestám, ich príbuzným a známym, ktorí nevestám pomáhajú s prípravou ich dňa D. Príďte načerpať inšpiráciu k plánovaniu svojej svadby. Verím, že k naplneniu sna o dokonalej svadbe prispejú tí najlepší z najlepších – svadobní profesionáli, ktorí Vám predstavia aktuálne ponuku služieb spojených s prípravou svadby.
Najnovšiu ponuku svadobných a spoločenských šiat návštevníkom predstavia popredné svadobné salóny, nebudú chýbať spoločnosti ponúkace svadobné obleky, košele a doplnky pre ženíchov, svadobné doplnky a topánky pre nevesty. Páry oceníte svadbu si budete môcť vybrať a objednať svadobné obrúčky a šperky. Svoju šikovnosť, kreativitu a organizačný talent predstavuje floristi a svadobné agentúry. Rezervujte si sálu na Vašu svadbu, ochutnáte tie najlepšie svadobné koláčiky a zaručene nájdete svoj vysnívaný candy bar. Vybrať si budete môcť využiť aj svadobné oznámenia, fotografa, kameramana a množstvo ďalších služieb, ktoré využijete pri príprave svadobného dňa. Počas výstavy sa môžete tešiť na špeciálne výstavné zľavy a jedinečné ponuky od výstaviteľov. Nebudú chýbať ochutnávky koláčikov a vín, sprievodný program a viacero prekvapení od vystavovateľov. Každá budúca nevesta dostane na výstave praktický darček. Kúpou v cene 5€ budete automaticky zaradení do tomboly o vstupenky dostanete ceny. Viac informácií o výstave nájdete na www.perfectevent.sk

9:00 – 18:00 hod.

Začiatok podujatia: 20.10.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Zdravé Vianočné trhy 2024
Overené podujatieZdravé Vianočné trhy 2024
Hotel DoubleTree by Hilton, Košice
KID & BABY EXPO
Overené podujatieKID & BABY EXPO
Hotel DoubleTree by Hilton, Košice
Zdravé Vianočné trhy 2024
Overené podujatieZdravé Vianočné trhy 2024
Hotel DoubleTree by Hilton, Košice
KID & BABY EXPO
Overené podujatieKID & BABY EXPO
Hotel DoubleTree by Hilton, Košice
Farebná jeseň
Overené podujatieFarebná jeseň
Zlatý Býk, Michalovce