Strýko Baltazár - TELKA STRÝKA BALTAZÁRA

Podujatie Senica

Strýko Baltazár - TELKA STRÝKA BALTAZÁRA

Obľúbený televízny program TELKA STRÝKA BALTAZÁRA zavíta po prvýkrát aj do vášho mesta. Detský zabávač Strýko Baltazár a nezbedný macko Popletko vyrážajú na turné s novým zábavným predstavením pre rodiny s deťmi.
Pomocou kúziel starého televízora zažijeme neuveriteľné príbehy, objavíme krásy sveta a spoznáme nové veci. Keď sa už zdá, že popletený medvedík spolu s deťmi nenájde z nebezpečenstva cestu späť, na pomoc im prichádza Strýko Baltazár a jeho zázračný televízor. A samozrejme nebude chýbať ani bláznivý kúzelník, ktorý všetko ešte viac zamotá. Na predstavení sa vaše deti skvele zabavia, budú sa smiať, možno trochu báť, ale zároveň sa hravou formou naučia mnohým užitočným veciam. Nebudú chýbať ani známe piesne Strýka Baltazára, na ktoré si detičky spolu s nami zatancujú. Vitajte v rozprávkovom svete Strýka Baltazára!

Účinkujú:
o Strýko Baltazár o Macko Popletko o Bláznivý kúzelník a ďalší

Predstavenie trvá približne 55 minút.
Každá osoba, dospelý aj dieťa bez ohľadu na vek musí mať platnú vstupenku. Do sály z bezpečnostných a kapacitných dôvodov púšťame len toľko osôb, koľko je v sále miest na sedenie.

17:00

Začiatok podujatia: 26.10.2024
Fotografie
Podobné podujatia