Stručná história pomalej hudby /w. Jori Josiphson

Podujatie Trnava

Stručná história pomalej hudby /w. Jori Josiphson
Pridať do môjho kalendára
Kultúra, Prednášky, besedy, kurzy, Stretnutia a zrazy
Web organizátora:
vstupenky.maxiticket.sk/
Ďalšie podujatia v meste Trnava

Prednáškovo-diskusný cyklus sa bližšie pozrie na to, čo stojí za najpopulárnejšími hudobnými žánrami súčasnej doby. Prednáškou vás prevedie lokálny DJ a hudobno-technologický entuziasta Viktor Drábek a. k. a. VKTRD. 

Pridajte sa k nám na jedinečnú hudobnú cestu, kde preskúmame fascinujúci svet pomalej hudby. Od hlbokých tónov dronu a upokojujúceho ambientu až po experimentálny noise, relaxačný downtempo či hypnotický triphop. Tento event je ideálny pre všetkých milovníkov hudby, ktorí chcú objaviť a pochopiť rôznorodosť a krásu týchto žánrov.

Na tejto ceste naprieč "pomalými" žánrami nás bude sprevádzať Jori Josiphson, ktorý pôsobí v Slovenskom rozhlase ako hudobný dramaturg pre literárno-dramatickú tvorbu, ako aj hudobný redaktor Rádia Devín, ktorý vo svojich reláciách venuje pozornosť experimentálnej hudbe. Jeho tvorba sa vyznačuje minimalistickou a dronovou atmosférou. Nosnou myšlienkou skladieb je ponáranie sa do hlbín vlastného poznania. Pôvodne čisto akustická hudba je obohatená o elektroniku, pričom sa Josiphson venuje symbióze elektronického a akustického zvuku. Jeho výskum je založený na hľadaní balansu.

Pripravte sa na večer plný hudobných zážitkov, ktoré vás prenesú do iného sveta!

VIKTOR DRÁBEK a.k.a. VKTRD

DJ, producent a promotér z Trnavy, ktorý pravidelne prispieva do lokálnej kultúry práve skrz klubové eventy. Hudobnej produkcii sa venuje už pätnásť rokov. Hráva prevažne z vinylu a preferuje používanie analógových mašín. Profesne sa venuje vyučovaniu DJ-ingu v hudobnej škole, video produkcii, zvučeniu, sound designu a v osobnom živote je to veľký nadšenec rôznych hudobných médií a technologických vychytávok.

Podujatie z verejných zdrojov podporili Fond na podporu umenia a Mesto Trnava.

Za podporu ďakujeme aj mediálnym partnerom: Trnava-live.sk, Trnavskyhlas.sk, Trnavsko a Trnavské rádio.

Dĺžka trvania: 40 minút

Vstupenky:

  • 3 €

Vstupenky si môžete nechať doručiť poštou alebo využiť elektronické vstupenky (zaslané na e-mail), ktoré sú v 2 formátoch - PDF pre tlač na domácej tlačiarni alebo v copy centre, a PNG s QR kódmi pre smartfóny.

Maxiticket.sk je zárukou a garanciou pravosti vstupeniek. Na stránkach spoločnosti Maxiticket.sk si kupujete originálne vstupenky na každé podujatie. Spoločnosť Maxiticket.sk neručí za vstupenky zakúpené cez iné druhotné webové portály. Tento spôsob predaja nie je zo strany spoločnosti podporovaný a ani s ním nemá nič spoločné.

Podpora predaja lístkov

Máte otázky? Napíšte nám prosím na e-mail podpora@maxiticket.sk a my Vám odpovieme v najkratšom možnom čase.

Meno organizátora: MaxiTicket
Fotografie
Podobné podujatia