Strašidelný zámok 2024

Podujatie Pezinok

Strašidelný zámok 2024
Pridať do môjho kalendára
Kultúra, Podujatia pre deti, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Pezinok

Strašidelný zámok

Príďte na STRAŠIDELNÝ ZÁMOK, počas Halloweenskej noci 31. októbra sa na zámku zjavia rôzne strašidlá, buďte pri tom!

1. časť / Detská časť programu od 13:00 - 17:00
Milé detičky, nechajte sa vtiahnuť do príbehu o unesenej zakliatej princeznej. Úlohou je princeznú nájsť v útrobách zámku a zachrániť ju. Na ceste za princeznou Vás stretnú mnohé bájne bytosti, ježibabky, čarodejovia, ale aj čerti . Podarí sa Vám princeznú nájsť a vyslobodiť? Tešíme sa na všetky detičky. Detská prehliadka je vhodná od 4 rokov.

2. časť / Dospelácka časť programu od 18:00 - 22:00
Milovníci Hororov pozývame Vás na strašidelnú prehliadku so živými postavami z Vašich obľúbených hororov. Poďte sa báť s legendami z prvého strašidelného domu na Slovensku Horror House Slovakia. POZOR: pre dospelých!

Po horror blúdení zámkom Vás čaká strašidelná show na nádvorí – hry a súťaže pre dospelých, občerstvenie, otvorená vinotéka

Čaká na Vás aj zábavný program s moderátorom na nádvorí, maľovanie na tvár, občerstvenie, vínna pivnica a kopec skvelej zábavy.
Vstup na detskú, ako aj dospelácku časť nie je nutné rezervovať na konkrétnu hodinu. Návštevníci môžu prísť kedykoľvek v rozmedzí 13:00 - 16:30 ( kedy bude posledný vstup na detskú časť) a 18:00 - 21:30 (kedy bude posledný vstup na dospelácku časť). Návštevníci budú vpustení do priestorov prehliadok postupne v intervaloch 3 - 5 minút o počte max. 10 ľudí.

Začiatok podujatia: 31.10.2024
Fotografie
Podobné podujatia