Športová olympiáda seniorov

Podujatie Banská Bystrica

Športová olympiáda seniorov

Program podujatia:

8:00 – 8:30 – prezentácia
9:00 – 9:15 – otvorenie podujatia, sľub pretekárov a rozhodcov 9:15 – 12:00 – súťažné disciplíny a/ nordic walking b/ hod šípkami na terč c/ streľba na bránu hokejkou d/ hod loptou do basketbalového koša e/ petang 12:00 – 13:00 – vyhlásenie výsledkov, tombola, ukončenie podujatia

V utorok 8. októbra 2024 sa v Športovom areáli ZŠ s MŠ Radvanská uskutoční obľúbené športové podujatie Športová olympiáda seniorov, ktoré každoročne organizuje Mesto Banská Bystrica v spolupráci so ZŠ s MŠ Radvanská, Olympijským klubom Banská Bystrica a CVČ Havranské. Na podujatí, ktoré sa koná v rámci Akadémie európskeho seniora si športuchtiví seniori zmerajú sily v disciplínach streľba na basketbalový kôš, šípky, streľba na hokejovú bránu, nordic walking a v tímovom petangu.
Športovej olympiády seniorov mesta Banská Bystrica sa môže zúčastniť každý obyvateľ, obyvateľka Banskej Bystrice a blízkeho okolia, ktorý/ktorá poberá starobný dôchodok. Záujemcovia o účasť na Športovej olympiáde seniorov sa prihlásia prostredníctvom svojich denných centier, ktoré doručia prihlášky na oddelenie služieb dlhodobej starostlivosti MsÚ, najneskôr do 27. septembra 2024 resp. sa môžu prihlásiť jednotlivo na Klientskom centre Mestského úradu, Československej armády 26, Banská Bystrica. Ostatní záujemcovia sa prihlásia priamo pri prezentácii dňa 8. októbra 2024 do 8.30 h. Každý účastník tohto tradičného podujatia bude navyše automaticky zaradený do tomboly o vecné ceny.

 
Fotografie
Podobné podujatia
Horehronské hry 2024
Overené podujatieHorehronské hry 2024
Atletický štadión SNP Dukla Banská Bystrica, Banská Bystrica
Horehronské hry 2024
Overené podujatieHorehronské hry 2024
Atletický štadión SNP Dukla Banská Bystrica, Banská Bystrica
Noc gladiátorov X
Overené podujatieNoc gladiátorov X
Športová hala, Veľký krtíš, Veľký Krtíš