Slovenské ľadové kráľovstvo

Podujatie Prešov

Slovenské ľadové kráľovstvo

Divadelné muzikálové predstavenie, na motív jednej z najznámejších rozprávok všetkých čias, je plné humoru a ikonických piesní, ktoré potešia divákov všetkých vekových kategórií. Zavrite oči a nechajte sa preniesť do krajiny Arendelle. Čaká na vás príbeh o skrytých silách kráľovnej Elzy, ktoré uvrhnú krajinu Arendelle do večnej zimy a jej sestre Anne, ktorá sa ju vydá nájsť a zachrániť kráľovstvo skôr, než bude príliš neskoro. Cestou tohto dobrodružstva ich budú sprevádzať milý a vtipný snehuliak Olaf a nebojácny a odvážny dobrodruh Kristoff, s jeho verným spoločníkom sobom Svenom. Cestu im však skríži aj princ Hans, ktorý sa pokúsi lsťou získať kráľovstvo Arrendele. Získa ho? Nuž uvidíme.
Vychutnajte si skvelé spevácke a herecké výkony v podaní známych slovenských hercov a spevákov. V predstavení Slovenské ľadové kráľovstvo účinkujú herci, ktorí nadabovali a naspievali slovenský originál rozprávky.

Olaf – Marian Labuda ml./ Michal Hallon
Elza – Andrea Somorovská / Monika Dráňová Anna – Mirka Gális Partlová / Maťa Dolná Kristoff – Dávid Árva / Dárius Koči Predstavenie trvá 55 minút a je vhodné pre deti od 3 rokov. Deti do 1 roka zdarma. Po každom predstavení je možné odfotiť sa s hercami.

16:00

Začiatok podujatia: 29.09.2024
Fotografie
Podobné podujatia
KIDSLANDIA 2024
Overené podujatieKIDSLANDIA 2024
na Letnom kúpalisku Delňa, Prešov
Ahoj leto
Overené podujatieAhoj leto
Kultúrne zariadenie Šváby, Švábska 27, Prešov, Prešov
BARDEJOVSKÉ KÚPEĽNÉ DNI 2024
Overené podujatieBARDEJOVSKÉ KÚPEĽNÉ DNI 2024
Areál pri Kúpeľnej dvorane, Bardejov
Čirčanske lito 2024
Overené podujatieČirčanske lito 2024
Futbalové ihrisko, Čirč