Slávnosti bratstva Čechov a Slovákov na Veľkej Javorine 2024

Podujatie Myjava

Slávnosti bratstva Čechov a Slovákov na Veľkej Javorine 2024

Občianske združenie Bratstvo Čechov a Slovákov Javorina vás srdečne pozýva na Slávnosti bratstva Čechov a Slovákov na Veľkej Javorine, ktoré sa budú konať na najvyššom vrchu Bielych Karpát v nedeľu 28. júla 2024.

Oficiálna časť slávností sa začne ráno o 8.00 h stretnutím pozvaných hostí pri Holubyho chate, ktorí potom spoločne o 9.00 h pri Pamätníku česko-slovenskej vzájomnosti za tónov hymny Slovenskej i Českej republiky položia kytice k pamätníku. Zaznejú tu aj príhovory a o 10.00 h odštartuje program na veľkom pódiu. Na ňom sa postupne vystriedajú MS Boršičané, DH Javorinka zo Strání, FS Komárany, Limbora, DH Moravské Lieskové, SLPT Danaj Strážnice, Cigánski diabli, FS Javorinka z Lubiny a Honza Nedvěd ml.
Na malom pódiu sa zasa predstavia Bella Musica, Eldorádo z Veselí nad Moravou, Hmlisto a Petr Linhart, Žlutá ponorka z Uherského Hradišťa a Borovienka. Podujatie sa uskutoční pod záštitou predsedov Trenčianskeho a Trnavského samosprávneho kraja a hejtmanov Zlínskeho a Juhomoravského kraja. Organizátori sa tešia na vašu účasť!

8:00 - 16:00


Fotografie
Podobné podujatia
Michalský jarmok 2024
Overené podujatieMichalský jarmok 2024
Námestie M. R. Štefánika, Myjava
Vyznanie Tour
Overené podujatieVyznanie Tour
Kultúrny dom Samka Dudíka, Myjava
Dni mesta Trenčianske Teplice 2024
Overené podujatieDni mesta Trenčianske Teplice 2024
Kúpeľné námestie, Trenčianske Teplice
Michalský jarmok 2024
Overené podujatieMichalský jarmok 2024
Námestie M. R. Štefánika, Myjava
Country Babie leto Bojnice
Overené podujatieCountry Babie leto Bojnice
Kultúrne centrum Bojnice, Bojnice