Ryby a morské plody
Podujatie Bratislava
Ryby a morské plody
Oeuf froid Carême et blinis zosobňuje luxusné predjedlo stvorené legendárnym šéfkuchárom Antoine Carême-om na začiatku 19. storočia. Toto predjedlo si v minulosti užívali len šlachtici.
16.2. si ho môžete užiť aj vy. Srdce z artičoku plnené s tatarákom
z údeného lososa, domáca majonéza, pošírované vajíčko a blinis (extra nadýchané palacinky).
Ale rozhodne to nebude jediné s čím by sme vás chceli rozmaznať.
V tejto časti našej cesty v predstavovaní toho najlepšieho z francúzskej gastronómie sa zameriavame na ryby a morské plody. Vybrali sme naše najobľúbenejšie klasiky.
Prečítajte si celú ponuku degustačného menu:
• Morské plody s burgundským maslom na slimáky
• Oeuf froid Carême et blinis - Srdce z artičoku plnené s tatarákom z údeného lososa, domáca majonéza, pošírované vajíčko a blinis (extra nadýchané palacinky).
• Calamars farcis aux riz sauvage - Kalamáre plnené divokou ryžou
• Pôchouse bourguignonne - Halászlé. Burgundská rybacia polievka s lososom a slaninou
• Filet z deň predtým vylovenou rybou na koberci z quinoa, ochutená paradajkovým fondue, podávané s jablkami marinovanými v bylinkovom oleji
• Mille-feuille - Tisícky vrstiev lístkového cesta s vláčnym vanilkovým krémom a čerstvým ovocím
Cena pre jednu osobu predstavuje 44.90€.
5% z výťažku venujeme občianskemu združeniu Nedonosené dieťa.
Rezervácie prijímame na telefónnom čísle 0903 138 859, na email bistro@terrine.sk ako aj cez správy na FB.
Miesto konania podujatia: Terrine, Šafárikovo námestie 4, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 16. Februára 2018 19:00
Dátum ukončenia podujatia: 16. Februára 2018 22:00
Pravdepodobné súradnice: 48.1414N 17.1167E
Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Ryby a morské plody