RFA 18 Žilina

Podujatie Žilina

RFA 18 Žilina

V Žiline uvidíte to najlepšie, čo RFA ponúka!
Organizácia Real Fight Arena premiérovo putuje do Žiliny, kde sa predstaví hneď niekoľko hviezd, ktoré patria medzi TOP mená česko-slovenskej bojovej scény. Okrem Václava Siváka sa žilinské publikum môže tešiť na návrat Sebastiána Fapša či Gábora Borárosa. Asi márne by sme hľadali väčšiu česko-slovenskú postojársku hviezdu než Václav Sivák. „BadBoy“ medzi profesionálmi doposiaľ nespoznal premožiteľa a nič na tom neplánuje meniť ani tentokrát. Šampión RFA pod K1 pravidlami kosí jedného súpera za druhým a nič iné ako ďalšiu popravu svojho súpera si ani nepripúšťa. Gábor Boráros má čo odčiňovať! Jedna z najznámejších tvárí domácej MMA scény naposledy úplne vyhorela a v súboji s Fredericom Komuenhom sa Boráros nechal ukončiť na konci 2. kola. Táto prehra prinútila Borárosa kompletne zmeniť prístup a podobné fiasko si po kondičnej stránke už nesmie dovoliť.

Naopak, na posledný zápas z Nových Zámkov má dobré spomienky Sebastián Fapšo. Považskobystrický Tank ukončil Filipa Roubíčka už v 1. kole a po brutálnom knokaute od Františka Puraša dokázal, že oheň ani zďaleka nestratil. Tentokrát ho však uvidíme v jeho MMA premiére, na ktorú sa už pripravuje dlhé mesiace.
Nemenej kvalitné súboje prinesie aj zvyšok karty, na ktorej sa predstavia prední bojovníci Adam Jakubík, Martin Prázdný, Erik Tóth, David Martiník či Marek Kvasnica. Nenechaj si ujsť adrenalínom nabitý zážitok a buď pri tom, ako hviezdy domácej MMA scény dokážu, že im tento štatút patrí oprávnene.

19:00

Začiatok podujatia: 19.10.2024
Fotografie
Podobné podujatia
NOČNÝ BEH KUZMÍNOVOM 2024
Overené podujatieNOČNÝ BEH KUZMÍNOVOM 2024
Hviezdoslavovo námestie, Dolný Kubín
MAJSTROVSTVÁ CALIFORNIE V PLÁŽOVOM VOLEJBALE
Overené podujatieMAJSTROVSTVÁ CALIFORNIE V PLÁŽOVOM VOLEJBALE
Areál Fitness California Klačno, Ružomberok
Medzinárodný beh na Veľkú Raču | 24. ročník
Overené podujatieMedzinárodný beh na Veľkú Raču | 24. ročník
SNOW PARADISE Veľká Rača, Oščadnica