Rapunsel na vlásku

Podujatie Dubnica nad Váhom

Rapunsel na vlásku

Už 23. júna vás a vaše deti srdečne pozývame na interaktívne detské predstavenie "Rapunsel na vlásku" na motívy legendárnej rozprávky bratov Grimmovcov v interpretácii popredných umelcov s originálnymi hlasmi.

Objavte slobodu, úprimnosť a obrovskú lásku s princeznou ktorej život visí na vlásku. Rapunsel na vlásku je interaktívne detské muzikálové predstavenie na motívy jednej z najkrajších detských rozprávok od najznámejších tvorcov, plnej humoru spletitých situácii a nezvratných osudov, kde pravda, láska a sny víťazia. S nami zažijete tie najkrajšie a najväčšie sny, ktoré Rapunsel sníva, pretože jej obrovká túžba a sila spoznávať život je pre ňu tak oslobodzujúca a poučná. Stretnete sa s nebojácnou Rapunsel, závistlivou matkou Gothel a prešpekulovaným, no zamilovaným Eugenom.
Vychutnajte si skvelé spevácke a herecké výkony slovenských muzikálových hercov a spevákov aj s originálnymi hlasmi zo známej filmovej rozprávky. Príďte sa s nami zabaviť, zatancovať a zaspievať svetoznáme hity. Vytvoríte spolu s nami neuveriteľný príbeh, na ktorý nebudete vedieť zabudnúť.

Obsadenie:
Rapunsel - Lucia Bugalová/ Simona Augustovičová Macocha - Natália Kóšová/Lucia Bugalová/Yvetta Blanarovičová Eugen - Matej Koreň

Cena vstupeniek je rovnaká pre deti aj dospelých - 13€/osoba.
Tešíme sa na vás.

Predstavenie trvá približne 60 minút a je vhodné pre všetky vekové kategórie.

17:00


Fotografie
Podobné podujatia
Ilešháziovské panské hody 2024
Overené podujatieIlešháziovské panské hody 2024
Dubnický kaštieľ, Dubnica nad Váhom
Ilešháziovské panské hody 2024
Overené podujatieIlešháziovské panské hody 2024
Dubnický kaštieľ, Dubnica nad Váhom
VENDELINFEST 2024
Overené podujatieVENDELINFEST 2024
Podskalie, Ekorezort Vendelín, Podskalie
FAMILY DAY
Overené podujatieFAMILY DAY
ATC camping, Nitrianske Rudno
Turnianske dni 2024
Overené podujatieTurnianske dni 2024
Trenčianska Turná