Príbeh kávy III. - Správna príprava kávy

Podujatie Sereď

Príbeh kávy III. - Správna príprava kávy

Každej šálke kávy, ktorú vypijete predchádza špeciálny príbeh. A práve príbeh nápoja, ktory väčšina z nás tak miluje, vám chceme v PRIESTORe vyrozprávať.

S našimi priateľmi z Academy of Coffee a Coffee VERONIA sme pripravili šesť interaktívnych prednášok na pokračovanie, ktoré vám priblížia históriou kávy, pestovanie kávovníka, jej spracovanie, rôzne druhy príprav.

Tretia prednáška sa bude venovať správnej príprave kávy. Naučí nás základné pojmy, vysvetlí nám, prečo picollo neexistuje, prečo v kaviarni určite nepýtať "presso". Budeme sa rozprávať o tom, ako má byť správne nastevený mlynček, ako dodržiavať správnu hygienu. Ukážeme si základne kávové nápoje a samozrejme ochutnáme aj espresso z rôznych odrôd kávy

Vstúpte s nami do sveta kávovej kultúry, získajte vedomosti o nápoji, ktorý je súčasťou našich každodenných životov. Vstupné na prvú prednášku je dobrovoľné, je však potrebné si rezervovať svoje miesto telefonicky na 0908 760 255 alebo mailom na priestor.sered@gmail.com

Miesto konania podujatia: PRIESTOR, Dionýza Štúra 759/35, Sereď
Dátum začiatku podujatia: 24. Mája 2017 18:30
Dátum ukončenia podujatia: 24. Mája 2017 20:00
Pravdepodobné súradnice: 48.2839N 17.7334E

Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia Príbeh kávy III. - Správna príprava kávy

Fotografie
Podobné podujatia
Zimný Gastrodeň v Oščadnici
Overené podujatieZimný Gastrodeň v Oščadnici
Námestie M. Bernáta, Oščadnica