PETER JUHÁS & BAND

Podujatie Rimavská Sobota

PETER JUHÁS & BAND

V rámci SOBOTSKÉHO JAZZTIVALU privítame v piatok 6. 9. o 20.00 hod. na nádvorí Čierneho orla hudobníka pochádzajúceho z Lučenca Petra Juhása s kapelou.

Peter pôsobí na slovenskej hudobnej scéne nejaký ten piatok. V roku 2019 sa umiestnil v súťaži The Voice cz/sk na 4-om mieste a odvtedy sa mu podarilo vydať jeden štúdiový album, jedno EP a niekoľko ďalších singlov. Aktuálne pripravuje vydanie druhého štúdiového albumu s názvom „Dobrom k dobru”, kde budú piesne prevažne pop/folkové, ale aj rôznych iných žánrov. Vstupné: 10€, predaj vstupeniek v Kine ORBIS a na www.kulturars.sk .

Počas pôsobenia sa mu odarilo hrať na väčších aj menších pódiách, rôznych festivaloch a objavil sa pár krát aj na televíznych obrazovkách. Okrem vlastných piesní hrá aj covery. Snaží sa zapájať aj publikum, nech majú pocit, že sú súčasťou koncertu a nech z neho odchádzajú s radosťou v srdci a úsmevom na perách :)

V Rimavskej Sobote sa predstaví so svojou kapelou v zložení:

Peter Juhás - akustická gitara, spev
Adam Šamaj - elektrická gitara, spev Robo Jurikovič - basgitara, spev Matúš Spurný - bicie Marián Mráz - saxofón Branislav Jandorf - trúbka

10,00 €

o 20:00


Fotografie
Podobné podujatia
Legszebb város Batyi VII
Overené podujatieLegszebb város Batyi VII
Hlavné námestie, Rimavská Sobota/ Fő Tér, Rimaszombat, Rimavská Sobota
Novobanský jarmok 2024
Overené podujatieNovobanský jarmok 2024
Námestie slobody, Nová Baňa
Oberačka po sebechlebsky 2024
Overené podujatieOberačka po sebechlebsky 2024
Sebechleby - Stará Hora, Sebechleby