Partia od Žiliny

Podujatie Smižany

Partia od Žiliny

Srdečne vás pozývame na jedinečný koncert obľúbenej hudobnej skupiny Partia od Žiliny a ich hostí.
Partia od Žiliny je priekopníkom nového štýlu folk-rockovej hudby, virtuózne kombinuje heligónku s modernou interpretáciou ľudových piesní a je jedinečnou kapelou na Slovensku a v Českej republike. Famózne koncerty, neskutočná nálada, veľa energie a dobrá folk-rocková živá hudba vo vás zanechá zážitok na dlhý čas. Koncert kapely je podporený jedinečnou zvukovou a svetelnou šou.

„Partia od Žiliny“.
Momentálne je to hudobný fenomén v štýle folk-rock obsadením hudobných nástrojov: Heligónka, Akordeón, Akustická gitara, Basová gitara, Klavír, Bicie, spev. Na koncerte zaznejú známe hity aj vlastné, už veľmi obľúbené piesne kapely. Okrem vlastných skladieb zaznejú aj ľudové piesne v jedinečnom folk-rockovom štýle.

Ako hostia kapely na koncerte vystúpi jeden z najznámejších v Česku a na Slovensku saxofonista Frankie Zhyrnov a populárna slovenská folková speváčka Zuzana Zuzčáková Gačíková.
Kapela má veľký úspech na koncertoch a dokáže zaujať publikum od 15 do 80 rokov. Príďte si na koncert oddýchnuť a načerpať veľa energie a hudobných zážitkov s Partiou od Žiliny a jej hosťami.

„Partia od Žiliny“
Peter Cvengroš: gitara, spev Juraj Kvočka: heligónka, spev Daniel Smolka: Akordeón, spev Radoslav Skupeň: Basová gitara Adam Vrecko: bicie nástroje hosť – Frankie Zhyrnov: klávesové nástroje, spev

o 18:00

Začiatok podujatia: 26.10.2024
Fotografie
Podobné podujatia