O čokoláde…..a nielen na Vianoce
Podujatie Bratislava
O čokoláde…..a nielen na Vianoce
Pozývame vás do decembrového vianočného špeciálu vedeckej kaviarne, v ktorej budeme diskutovať o jednej z najlákavejších lahôdok na svete – o čokoláde. Nepochybne patrí medzi základné ingrediencie väčšiny maškŕt aj na vianočnom stole. My sa však na ňu pozrieme trochu inak. Z pohľadu chémie.
Vo štvrtok 14.12.2017 o 17.00 hod. bude našim hosťom uznávaný chemik a zanietený popularizátor chémie a vedy doc. Ing. Peter Szolcsányi, PhD., z Fakulty chemickej a potravinárskej technológie STU v Bratislave.
Podujatie sa koná v Centre vedecko-technických informácií SR, Lamačská cesta 8/A, konferenčná miestnosť na 2. poschodí.
Viac informácií sa dozviete na: http://ncpvat.cvtisr.sk/sk/veda-v-centre.html?page_id=510
Vstup na podujatie je voľný.
Miesto konania podujatia: CVTI SR, Lamačská cesta 8/A, Bratislava
Dátum začiatku podujatia: 14. Decembra 2017 17:00
Dátum ukončenia podujatia: 14. Decembra 2017 18:30
Pravdepodobné súradnice: 48.1706N 17.0737E
Prípadné zmeny si preverte na webe podujatia O čokoláde…..a nielen na Vianoce