Nezabudnuteľný televízny Vianočný koncert

Podujatie Topoľčany

Nezabudnuteľný televízny Vianočný koncert

Nezabudnuteľný televízny Vianočný koncert s Ottom & Petrou - 19.11.2024 a ich hosťami.
Vážime si, že ste po celý rok chodievali na naše hudobno - zábavné programy a koncerty. Vážime si Vašu dôveru, šťastný výraz vo Vašich tvárach počas koncertov a programov, ktoré pre Vás vytvárame s láskou. Rovnako sme vďační za nádherné, spoločne prežité chvíle. Priímite preto naše pozvanie ako poďakovanie za Vašu podporu, fandenie a skvelú náladu, na „Nezabudnuteľný televízny Vianočný koncert s Ottom & Petrou a ich hosťami“, v dĺžke takmer 180 minút. Tento veľkolepý vianočný program je pod moderátorskou taktovkou skvelého speváka a miláčika žien OTTA WEITERA, kde po jeho boku nebude chýbať ani jeho rovnako obľúbená a šarmantná manželka a speváčka PETRA WEITER.

V programe sa môžete tešiť aj na ich exkluzívnych hostí.
Počas televízneho nakrúcania je možné sedieť, ale aj tancovať. Spoločne si zaspievať ako vianočné piesne a koledy, tak aj množstvo známých hitov a šlágrov. Príjdite sa odreagovať, zaspievať si, stretnúť svojich priateľov, pozhovárať sa a urobiť si pamätné foto so svojím obľúbeným interpretom a zažite tak nezabudnuteľnú a neopakovateľnú predvianočnú atmosféru, ktorú zažijete len na tomto veľkolepom hudobno - zábavnom programe! Tešíme sa na Vás!!

Otto a Petra majú každý na svojom konte niekoľko albumov a ocenení. Dnes je tento manželský tandem považovaný za to najlepšie spojenie, ktoré sa od čias V.Dvořák/ J.Bohdalová mohlo spojiť!
Pretože okrem toho, že sú obaja fantastickí moderátori a speváci, sú aj úspešnými textármi, skladateľmi, produkčnými, scenáristami, a v neposledním rade aj režisérmi a dramaturgmi. Dĺžka programu je cca 180 min., bez prestávky, počas programu je k dispozícii občerstvenie.

Začiatok o 18:00 hod.
Vstupné: Miesto v rade á 20 €  Miesto pri stoloch s občerstvením á 25 €

Začiatok podujatia: 19.11.2024
Fotografie
Podobné podujatia