Nerez a Lucia

Podujatie Partizánske

Nerez a Lucia

Nerez a Lucia prichádzajú do Partizánskeho s novým programom, chýbať ale samozrejme nebudú ani tie najznámejšie songy od legendárneho Nerezu, Lucie Šoralovej, a tiež piesne zo spoločných albumov Zlom a Cela. Nenechajte si ujsť tento zážitok.

Zakladajúci členovia legendárnej českej kapely NEREZ Vít Sázavský a Zdeněk Vřešťál sa v roku 2019 spojili so speváčkou Luciou Šoralovou a nahrali album ZLOM . V januári 2021 nahrala skupina druhý album CELA. Album obsahuje 13 písní, jejichž autory jsou především Lucia Šoralová a Zdeněk Vřešťál. Nahrávka je žánrovo pestrá, od folkovej balady až po kvalitný pop. Inštrumentálne výkony jednotlivých hudobníkov potvrdzujú vývoj skupiny NEREZ & LUCIA. Koncert je veľmi pestrý. Znie čeština, slovenčina, francúžština i špaielčina. Jedinečné štvorhlasné, virtuózne interpretované inštrumentálne pasáže Davida Lomiča na akordeon a saxofony, Roberta Fischmanna na flauty, klavír a bicie alebo Grega Bruna na kontrabas a kytaru. Album se velikým obloukem vracia do dôb vzniku albumu Masopust pôvodného Nerezu.

Skupina NEREZ & LUCIA vystupujú v zložení:
Lucia Šoralová – spev Vít Sázavský – spev, viola, gitara Zdeněk Vřešťál – spev, gitara, ústna harmonika, trombon Grégoire Brun – kontrabas, gitara, spev Robert Fischmann – flauty, píšťaly, klavír, perkusie, spev David Lomič – akordeon, tenorsaxofon, altsaxofon, barytonsaxofon

Koncert skupiny NEREZ & LUCIA je zostavený z noviniek (albumy Zlom a Cela) a z najväčších hitov pôvodnej skupiny Nerez, ako sú piesne Tisíc dnů mezi námi, Kočky, Já s tebou žít nebudu, Do posledního dechu.

19:00

Podujatie Nerez a Lucia, ktoré sa malo konať v posledne avizovanom termíne 16.6.2024 sa presúva na termín 17.11.2024 19:00. Vstupenky zostávajú v platnosti

Začiatok podujatia: 17.11.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Helena Vondráčková - HELENA 60 let na scéně
Overené podujatieHelena Vondráčková - HELENA 60 let na scéně
Mestská športová hala Partizánske, Partizánske
Vyznanie Tour
Overené podujatieVyznanie Tour
Mestská športová hala, Partizánske
Považskobystrický jarmok 2024
Overené podujatiePovažskobystrický jarmok 2024
Pred Mestským úradom, Považská Bystrica
Dni mesta Trenčianske Teplice 2024
Overené podujatieDni mesta Trenčianske Teplice 2024
Kúpeľné námestie, Trenčianske Teplice
Michalský jarmok 2024
Overené podujatieMichalský jarmok 2024
Námestie M. R. Štefánika, Myjava