NAJKRAJŠIA TORTA SLOVENSKA 2024

Podujatie Púchov

NAJKRAJŠIA TORTA SLOVENSKA 2024

2. ROČNÍK PRESTÍŽNEJ SÚŤAŽE NAJKRAJŠIA TORTA SLOVENSKA
Klub cukrárov SZKC pod záštitou Strednej odbornej školy obchodu a služieb Púchov vyhlasuje 12. ročník prestížnej súťaže Najkrajšia torta Slovenska, ktorá sa bude konať 03. 10. 2024 v Divadle Púchov.

Súťažiaci pripravia a prinesú tortu s hmotnosťou minimálne 3 kg. Z toho istého materiálu pripravia aj 2 malé kusy zákuskov pre hodnotenie chuti. Téma je ľubovoľná, fantázii sa medze nekladú.

Súťažné kategórie:
K/1 – senior K/2 – junior – do 21 rokov K/3 – zvláštna kategória – netradičné torty

Čo sa bude hodnotiť?
Originalita, nápaditosť, precíznosť, používanie moderných prvkov, viacerých technológií zdobenia, módne trendy, vhodné chuťové a farebné doladenie, celkový dojem, dodržanie časového limitu, čistota - dodržiavanie hygienických zásad, prezentácia. Každý súťažný výrobok musí mať stručný písomný popis, pričom je zakázané používať nejedlé časti, polystyrénové podstavce, povolené sú iba plastové výstuže v prípade viac poschodovej torty.

Kde a ako sa prihlásiť?
Prihlášky môžete zasielať e-mailom - zaukolcovaj@gmail.com alebo poštou na adresu školy Stredná odborná škola obchodu a služieb, Ulica 1.mája 1264, Púchov, označenie „ Klub cukrárov“. Uzávierka prihlášok je 30.09.2024 Štartovné vrátene DPH Člen SZKC - 20,- € Nečlen SZKC – 25,- €

10:00

Začiatok podujatia: 03.10.2024
Fotografie
Podobné podujatia