Motocyklové preteky na letisku v Dolnom Hričove

Podujatie Dolný Hričov

Motocyklové preteky na letisku v Dolnom Hričove
Pridať do môjho kalendára
Auto Moto podujatia, Iné podujatia, Športové podujatia
Web organizátora:
www.motoclubbalaz.sk/
Ďalšie podujatia v meste Dolný Hričov
Podrobnejšie informácie: 0905444198
Na mieste sa očakáva viac ako 200 pretekárov z ôsmich európskych krajín. Organizátori pripravili aj bohatý sprievodný pre celé rodiny, deti ocenia skákacie hrady, v nedeľu sa predstavia motocykloví kaskadéri a nebude chýbať ani tombola so skvelými cenami, pričom tou najväčšou je skúter s obsahom 125 kubických centimetrov.
Súčasťou podujatia budú medzinárodné majstrovstvá Slovenska, Českej republiky, majstrovstvá Alpe Adria veteránov, Ducati Slovakia Cup, Babaetta a nebudú chýbať ani atraktívne preteky sajdkár. 
Najväčšími osobnosťami spomedzi súťažiacich budú českí pretekári Marek Červený a Petr Najman, ktorí patria do absolútnej špičky medzinárodného šampionátu IRRC na prírodných okruhoch. Obaja sa predstavia v dvoch triedach. Ich konkurentom v triede Supersport bude popredný nemecký jazdec Wolfgang Schuster, ktorý len nedávno zvíťazil na pretekoch v Kopčanoch. 
Na mieste sa ale predstaví aj kompletná domáca špička, bratia Hanzalíkovci, Tomáš Svitok, Ľudovít Krušina, Boris Korčák a mnohí ďalší. Tí všetci robia slovenským fanúšikom radosť aj v zahraničí a v rovnakom svetle sa budú chcieť predstaviť aj domácemu publiku na letisku v Dolnom Hričove. 
Piatok je vyhradený voľným tréningom a prvej kvalifikácii, v sobotu doobeda prebehne druhá kvalifikácia a následne si diváci si budú môcť užiť prvé preteky všetkých tried, ktoré odštartujú o 12. hodine. Nedeľné preteky začnú od 9:45 a cez obednú prestávku budú vyžrebovaní výhercovia tomboly. 
Podrobné informácie nájdete na https://www.pretekyletisko.com/.
Meno organizátora: Motoclub Baláž
Fotografie
Podobné podujatia
Dni obce Hruštín 2024
Overené podujatieDni obce Hruštín 2024
Ihrisko Kutina, Hruštín
Hasičská sobota
Overené podujatieHasičská sobota
Námestie slobody, Kysucké Nové Mesto
Račiansky rodinný päťboj
Overené podujatieRačiansky rodinný päťboj
SNOW PARADISE Veľká Rača, Oščadnica