Marcela Laiferová na zámku

Podujatie Pezinok

Marcela Laiferová na zámku

 MARCELA LAIFEROVÁ na zámku 
ŽIŤ ZA TO STÁLO
Vypočujte si koncert Marcely Laiferovej v krásnej Zlatej sále Kataríny Pálffy, v ktorej bolo kedysi nahrávacie štúdio OPUS a užite si zámockú atmosféru v novootvorenom 800ročnom zámku v Pezinku. Koncert si budete môcť vychutnať 8.decembra 2019 v Šimák Zámok Pezinok.

 Začiatok: 19:00hod.
Miesto: Zlatá sála Kataríny Pálffy, Šimák Zámok Pezinok
VIP zóna sa nachádza na balkóne sály (v cene VIP lístka je víno, snack, voda)
Vstupenky:
ticketportal.sk bit.ly/30MuGbx
predpredaj.sk  bit.ly/2AIU878

ℹ Kariéra Marcely Laiferovej odštartovala v roku 1964 piesňou Lampy už dávno zhasli, prvým bigbítovým hitom na slovenskej hudobnej scéne, od autora Braňa Hronca. Marcela Laiferová so spevom začala už na gymnáziu a postupne sa stala jednou z najobľúbenejších československých speváckych hviezd. Hitom Slová si vydobyla cenné prvenstvo a účinkovanie na svetových festivaloch v Sopotoch, Riu de Janeiro, Aténach a inde, až Laiferovú s odstupom času nazvali "najexportnejšou slovenskou speváčkou“. Už prvý hit Slová sa dlho udržal v hitparádach v Nemecku. Spolupracovala s Orchestrom Karla Vlacha, s Prúdmi, Orchestrom Vlada Hronca, Gustava Broma aj VV Systémom Vlada Valoviča. Spevácky záber Marcely Laiferovej siaha od bigbítu cez pop až po muzikál a šansón. K jej životnému jubileu vydalo hudobné vydavateľstvo OPUS exkluzívne 5 CD, ktoré obsahujú spolu 108 Laiferovej piesní.
Umelecká agentúra LECA production prináša koncertné vystúpenie prvej dámy slovenskej populárnej hudby Marcely Laiferovej. Zaspomínajte si na jej hity a príďte si vypočuť aj nové piesne z jej repertoáru. Chýbať nebudú ani vianočné piesne z nového albumu. Príďte a zažite!

Spravte si pred koncertom pekný deň a príďte skôr. Čaká na vás prehliadka zámku, čarovnej Galérie umeleckého skla i naozajstných Pálffyho apartmánov. Urobte si ochutnávku vo vinárstve, vychutnajte si večeru v Zámockej vieche alebo Palffy restaurant. Alebo zostaňte po koncerte našimi hosťami. K zvýhodnenému ubytovaniu ponúkame fľašu nášho vína, návštevu wellness a ubytovaniu samozrejme i raňajky.

 Možnosť zakúpenia:
Pobyt s lístkami na koncert Marcely Laiferovej
K vstupenke na divadelné predstavenie si môžete zakúpiť zvýhodnené ubytovanie s raňajkami na 1 noc, vstup do Wellness&SPA.
Viac info: E: hotel@zamokpezinok.sk / T: 033/798 90 01
www.palacearthotel.sk

Začiatok podujatia: 8. 12. 2019 19:00:00
Koniec podujatia: 8. 12. 2019 21:00:00
Vstupenky
Fotografie
Podobné podujatia