Maliarske sympózium Čertov - maľovanie a relax v prírode pre každého

Podujatie Lazy pod Makytou

Žiadny obrázok
Pridať do môjho kalendára
Iné podujatia, Kultúra, Prednášky, besedy, kurzy
Web organizátora:
www.ziv.sk
Ďalšie podujatia v meste Lazy pod Makytou
Podrobnejšie informácie: ziv@ziv.sk, 0903 275 335

Srdečne pozývame maliarov aj nemaliarov, všetkých priaznivcov umenia a relaxácie v prírode, zo všetkých kútov Slovenska aj Česka, na LETNÉ MALIARSKE SYMPÓZIUM III. ročník na ČERTOV 12. - 17.7. 2016.

Na krásne miesto s čistým vzduchom neďaleko Lazov pod Makytou a Moravy s ubytovaním v horskom wellness hoteli Javorník ***. Maľovanie v prírode s výučbou pre začiatočníkov aj pokročilých, bohatý program – mini kurzy kresby a krajinomaľby, rozvoja kreativity, arteterapie, prednášky o umení, spoločenské večery, relaxačné cvičenia v prírode, výlety na historicky zaujímavé miesta. Vernisáž s výstavou prác účastníkov. Možnosť prísť aj na predĺžený víkend alebo iba na výtvarný program bez ubytovania. Program sympózia je dobrovoľný, veríme, že každý si vyberie z ponuky to, čo ho zaujíma, rozpis programu dostanú všetci účastníci sympózia. 

Lektori: akad. maliari Iveta SlobodníkováSilvia SekelováBlažej Mikuš a Dušan Sekela

Ubytovanie s polpenziou: Wellness Hotel Javorník*** (Lazy pod Makytou 646, okres Púchov, Trenčiansky kraj) počas celého dňa je otvorená reštaurácia a bar, wellness pre účastníkov za zvýhodnenú cenu.

Cena: 250 eur za celý pobyt (50 eur/deň), možnosť zúčastniť sa aj skráteného pobytu (minimálne 2 dni), deti v sprievode rodičov s ubytovaním a stravou 150 eur za celý pobyt (30 eur/deň), záujemcovia z okolia o celodenný program bez stravy a ubytovania 125 eur za celý pobyt (25 eur/deň)

Meno organizátora: Združenie pre integrálne vzdelávanie
Fotografie
Podobné podujatia
Koncert meditačnej hudby
Overené podujatieKoncert meditačnej hudby
Kultúrno-kreatívne centrum Hviezda Trenčín, Trenčín
50 rokov RADOSTI - predstavenie
Overené podujatie50 rokov RADOSTI - predstavenie
Posádkový klub - ODA, Trenčín