LADIES and FRIENDS - OPEN AIR

Podujatie Bratislava

LADIES and FRIENDS - OPEN AIR

LADIES and FRIENDS: Letný multižánrový open air koncert pod holým nebom v Bratislave!

Zažite nezabudnuteľný letný večer plný pestrej hudby! 14. augusta o 19:30 sa na nádvorí Zichyho paláca v centre Bratislavy uskutoční letný multižánrový open air koncert LADIES and FRIENDS.

Očarí vás pestrá dramaturgia! Nechajte sa unášať tónmi filmovej hudby, ethno melódií z rôznych kútov sveta (rómska, židovská, keltská) a aranžmánov slávnych rockových a popových hitov ale aj pôvodná tvorba sólistov orchestra The Ladies Ensemble.

Na pódiu sa predstavia charizmatickí speváci multiinstrumentalisti Peter Adamov a James Evans, talentovaná operná speváčka Maria Šturová, popredný slovenský huslista Alan Vizváry , známa kontrabasistka a speváčka Vanessa Šarkózi v sprievode jazzového klaviristu Miloša Biháryho, huslistka Anežka Kara, energická líderka orchestra Ladies a sólista - mladý jazzový huslista Jakub Joshua Evans!

LADIES and FRIENDS je koncert pre všetkých milovníkov hudby. Či už preferujete filmovú hudbu, rock, pop, alebo ethno, na tomto koncerte si určite nájdete to svoje!

Podujatie LADIES and FRIENDS - OPEN AIR, ktoré sa malo konať 14.8.2024 o 19:30 na nádrvorí Zichyho paláca, Ventúrska 265 sa presúva na nádvorie Pisztoryho paláca, Štefánikova 834/25. Termín aj čas konania ostáva nezmenený. Vstupenky zostávajú v platnosti. Zákazníci, ktorí si zakúpili vstupenky prostredníctvom stránky predpredaj.sk dostanú túto informáciu emailom.

Začiatok podujatia: 14.08.2024
Fotografie
Podobné podujatia
Dominika Mirgová
Overené podujatieDominika Mirgová
Aupark, Bratislava
AC/DC - Power Up Tour 2024 - NAŽIVO NA SLOVENSKU
Overené podujatieAC/DC - Power Up Tour 2024 - NAŽIVO NA SLOVENSKU
na starom letisku vo Vajnoroch, Bratislava
Fíha Tralala
Overené podujatieFíha Tralala
Aupark, Bratislava
Cascade Youth Symphony Orchestra
Cascade Youth Symphony Orchestra
Veľké koncertné štúdio Slovenského rozhlasu, Bratislava
ELÁN 70 ROCK SYMPHONY 2024
Overené podujatieELÁN 70 ROCK SYMPHONY 2024
Zimný štadión Ondreja Nepelu, Bratislava
MIREILLE MATHIEU
Overené podujatieMIREILLE MATHIEU
NTC Aréna, Bratislava