HRUŠTÍN OFF ROAD 2024

Podujatie Hruštín

HRUŠTÍN OFF ROAD 2024
Pridať do môjho kalendára
Auto Moto podujatia, Podujatia pre deti, Zábava, párty
Ďalšie podujatia v meste Hruštín

HRUŠTÍN OFF ROAD

A je to tu zas
Po úspešnej akcii z minuleho roka máme pre vas prichystaný ďalší ročník Offroadu v Hruštíne. Registrácia prebehne cez mail offroadklubhrustin@gmail.com Do mailu uviest Meno priezvisko typ vozidla a do ktorej kategórii (original krátky, original dlhy, špeciál soft, špeciál hard)

Tento ročník prinesie hneď niekoľko zmien.
Jazdit sa bude celý víkend. Pre tých ktorí pridu uz stvrtok(sviatok) popripade piatok na piatok máme pripravené pár súťaži aby sme sa nenudili. V sobotu začíname hneď z rána a to BODOVACIA ČASŤ. V nedeľu nás čaká tradičná ČASOVKA. Čo sa týka bodovacej časti Na začiatku každej sekcie bude mať jazdec 0 bodov a budú sa pripisovať len trestné body. Na konci sa trestné body spočítajú a víťaz bude jazdec s najmenším počtom trestných bodov.

Trestné body:
1 bod – Akýkoľvek pohyb vozidla vzad 2 body – Dotyk pásky alebo kolíka ohraničujúci trať (len v bodovanej sekcií) 3 body – Vyprostenie vlastným navijakom 5 bodov – Vyprostenie iným vozidlom, iným navijakom alebo iným prostriedkom (napr. Gurtňa, Hi-Lift a pod.) 10 bodov- Vynechanie alebo obchádzka sekcie

Povinná výbava na Offroad Hruštín 2024:
MT pneumatiky Funkčný navijak Krátka a dlhá gurtňa 2x ťažné oko Rezerva Hi-Lift pevne uchytený Spolujazdec Lekárnička Hasiaci prístroj Bezpečnostné pásy (zapnuté počas celej súťaže) Prilba - povinná pri autách s otvorenou strechou a pri všetkých autách v skupine Špeciál Hard Všetky veci a aj funkčnosť navijaku budeme kontrolovať pri technickej prebierke tak prosíme súťažiacich aby si to skontrolovali vopred doma.


Fotografie
Podobné podujatia