Hanička a Murko - Koncertné turné JESEŇ 2024

Podujatie Nové Mesto nad Váhom

Hanička a Murko - Koncertné turné JESEŇ 2024

Hanička a Murko a ich kamaráti sú opäť na turné a pozývajú všetky deti na svoju Naozaj detskú pesničkovú show! Príďte sa zabaviť so škôlkarkou Haničkou, jej kocúrikom Murkom, ich veľkou kamarátkou Kajkou a s ich naozaj milými zvieracími kamošmi v životnej veľkosti! Spoznajte nezbedného Capka, veselého Opičiaka, priateľského Červíka a milú Žabku. Všetci spoločne spievajú, tancujú a zabávajú sa s deťmi. Vystúpenie je interaktívne a je originálnou kombináciou živého a dynamického koncertu a divadla. V programe budete počuť 12 obľúbených pesničkových hitov, ktoré majú na youtubovom kanáli Haničky a Murka desiatky miliónov videní (napr. Ika-tika-gymnastika, Autá, Poď športovať, Ihrisko, Ja som žabka, Červený kacheľ…). Celá partička sa už veľmi teší na stretnutia naživo s malými kamošmi a kamoškami! Každé dieťa od nich dostane darček: Murkove lízatko a farebnú nálepku s Haničkou a Murkom a ich koncertnými kamarátmi!

Základná cena vstupenky: 12 €

Obsadenie:
Hanička - Lucia Zimanyiová Murko - Michal Zeman Kajka - Sofia Kyseľová Capko, Opička, Červík - Michal Zeman

Hanička a Murko sú najobľúbenejšou bábkovou dvojicou, ktorá deti zabáva a vzdeláva už 7 rokov. Deti ich poznajú z YouTube, kde majú ich vzdelávacie, pesničkové a rozprávkové videá viac ako 120 miliónov videní, z Detskej televízie JOJKO a z televízie JOJ PLAY, kde môžete sledovať ich filmy a seriály, z mnohých živých koncertov po celom Slovensku, ako aj z početných CD a DVD nosičov (dostupných aj v streamovacích platformách).

Bohatú tvorbu Haničky a Murka nájdete na YouTube: https://www.youtube.com/c/HaničkaaMurko

Aktuálne infomácie - vrátane ukážok z vystúpení Haničky a Murka - si môžete pozrieť TU: https://www.facebook.com/hanickaamurko

16:00

Začiatok podujatia: 10.11.2024
Fotografie
Podobné podujatia
DUO TREND (20.9.2024)
Overené podujatieDUO TREND (20.9.2024)
MsKS, Nové Mesto nad Váhom
FÍHA TRALALA (15.10.2024)
Overené podujatieFÍHA TRALALA (15.10.2024)
MsKS, Nové Mesto nad Váhom
MalinyJAM (25.9.2024)
Overené podujatieMalinyJAM (25.9.2024)
Spoločenský dom, Nové Mesto nad Váhom
Považskobystrický jarmok 2024
Overené podujatiePovažskobystrický jarmok 2024
Pred Mestským úradom, Považská Bystrica