Festival Lúcky Balance 2024

Podujatie Lúčky

Festival Lúcky Balance 2024
Pridať do môjho kalendára
Festivaly, Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Lúčky

Festival Lúcky Balance

Dami a páni! Tento rok zas nadišiel čas spoločne sa stretnúť na jednom z najunikátnejších miest Slovenska- Lúčanskom Vodopáde.

Festival Lúcky Balance sa bude niesť v podobnom duchu ako doteraz- jednodňový športovo balančný kontent rôznych umelcov, workshopov, súťaží a zážitkov.

Základom festivalu stále zostáva slack line, water line a high line. Ako novinku môžete očakávať súťaž na jednokolke alebo s Japonským Kendame, parádnu akro jogu, Zumbu s Eliz či chalanov na skejtoch z 3style academy. Vo festivale nám samozrejme stále zostal priestor aj na žonglérske čísla, ohňové show, paddleboardy, balanceboardy, člnky, či jogu.
Tento rok prinášame taktiež novinku, ktorou bude špeciálna súťaž o tri jedlá a tri drinky Súťaž bude jednoduchá. Kedykoľvek počas festivalu stačí splniť jednu z úloh a máš to vo vrecku. Úlohy sú tri: - Prejdi našu vodopádovú water line bez pádu alebo pomoci - Prejdi 5 metrov na jednokolke bez pádu alebo pomoci - Daj dva krát spike s Japonskou hračkou kendame v intervale 1 minúta Podmienkou ešte samozrejme je, ze ťa musí vidieť niekto z organizačného tímu.

Predbežný harmonogram festivalu:
11:00- zahájenie festivalu 11:15- joga s Andrejkou a Paťkiným handpanom 12:00- súťaž pre deti na paddleboardoch 13:00- acro joga s Lackovcami 14:30- súťaž pre deti na water line 15:15- súťaž o najlepší trik na water line 16:00- skejting v podaní 3style academy 16:30- súťaž pre deti na balanceboarde 17:30- súťaž o najlepší trik na balanceboarde s porotou z 3style academy 18:30- súťaž v plieskaní bičom 19:30- led show by Zuzka (CZ) 19:45- led show by Zsanett's crew (HU) 20:00- zumba s Eliz 21:00- fire show by Radko's crew (CZ/ HR) 21:30- fire show by Zsanett's crew (HU) 22:00- ukončenie festivalu

Taktiež sa určite môžete tešiť na nášho barmana Dávida, na maliara Matúša, na rôzne workshopy a stánky, na skákací hrad, parádne jedlo, zmrzlinára Miroslava a.k.a. Baču a mnoho mnoho ďalšieho...
Tešíme sa na teba!!


Fotografie
Podobné podujatia