EXKLUZÍVNA KYSUCKÁ PREMIÉRA

Podujatie Oščadnica

Príde medzi nás aj Slavomír Duchovič, ktorý vám porozpráva zaujímavosti a samozrejme zodpovie všetky vaše otázky o najdlhšej turistickej trase vedúcej po hraniciach Slovenska s dĺžkou 1870 km.

Krátky popis filmu: Dokumentárny film Via Slovakia rozpráva príbeh neobyčajného turistu Slavomíra Duchoviča, ktorý počas 82 dní prešiel najdlhšiu turistickú trasu u nás, vyše 1870 km po hraniciach Slovenska. Slavomír objavuje poklady slovenskej prírody a kultúry, ukazuje krásy a adrenalínové atrakcie, ktoré táto oblasť ponúka. Na ceste zažíva krízy, siahne si na dno svojich síl, musí prekonať svoje strachy, ale vždy sa postaví, a ide ďalej. Tak, ako aj vo svojom osobnom živote, kde mu putovanie pomohlo vyrovnať sa so závislosťou a búrlivou minulosťou.

💥AKCIA💥 Od 17.50 si u nás na pokladni môžeš zakúpiť zvýhodnený lístok – obojsmerná jazda lanovkou 🚠 + 5 jázd na bobovej dráhe 🎢 (DOSPELÝ – 30€ | DIEŤA – 25€)

Začiatok premietania: 20:30
Miesto premietania: letné kino pod bobovou dráhou v našom letnom centre zábavy
Dĺžka filmu: 83 minút
Žáner filmu: dokument
Rok výroby: 2024
Režisér: Víťazoslav Chrappa
Kamera: Tomáš Bartaloš
Strih: Martin Dlugolinský
Zvuk: Viktor Krivosudský
Profil Via Slovakia: https://www.facebook.com/share/jqBW24VaWDAWbrpJ/?mibextid=LQQJ4d

Prevádzka lanovej dráhy:
9.00 – 20.30
po skončení premietania

Prevádzka bobovej dráhy:
9.00 – 20.15

Neodmysliteľnou súčasťou kina je popcorn, ktorý si môžete zakúpiť v našom SWEETPOINTe nachádzajúcom sa na pódiu pri vrcholovej stanici lanovej dráhy. Okrem popcornu tu nájdete aj nealko nápoje na uhasenie smädu, či prosecco od Hamsik Winery. Občerstviť sa tiež budete môcť v Chate Plemenár, kde je pre vás taktiež pripravená ponuka alko a nealko nápojov, ako aj niečo pod zub.

Meno organizátora: Snowparadise a.s.
Fotografie
Podobné podujatia