Divadlo Trieska: Tri šikovné rypáky (SK)

Podujatie Bratislava

Divadlo Trieska: Tri šikovné rypáky (SK)
Pridať do môjho kalendára
Divadlo, Kam v Bratislave, Podujatia pre deti
Web organizátora:
vstupenky.maxiticket.sk/
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Predstavenie je súčasťou nultého ročníka medzinárodného festivalu PRIENIKY. Viac informácií nájdete na www.prieniky.sk.

Podarí sa prasiatkam uniknúť vlkovi? To nevieme. Isté je len jedno. Budeme spolu krochkať od smiechu.

Slniečko hreje, jemný vánok povieva nad prasacími rypákmi a vo vzduchu cítiť vôňu grilovanej zeleniny. Nastal však čas vytiahnuť chvostíky z rodného bahna a postaviť sa na vlastné paprčky. Traja do ružova opálení bratia sa vyberú každý inou stranou. „Buch, tresk, šúch, štik“ a domčeky už stoja. Lenže vlčie zuby sú ostré a plechové pľúca sa nadúvajú. Hlboký nádych, potom silný víchor... a domčeky sú preč, len taký fukot! Vlkovi tečú sliny a prasiatkam sa od strachu trasie sadlo.Tri šikovné rypáky vznikali ako PRIENIKY bábkového divadla a zvukovej improvizácie.

Vhodné pre deti od 5 rokov. Prosíme rodičov o rešpektovanie odporúčanej vekovej hranice.
Dĺžka predstavenia 45 minút

Inscenáciu Tri šikovné rypáky uvádzame v priestore Štúdia na 2. poschodí BBD s obmedzeným počtom miest bez označenia sedadiel.

Lukáš Tandara

Herec, bábkoherec, zdravotný klaun, príležitostný scénograf, realizátor bábok a všetkého, do čoho sa dá zatĺcť klinec. Je členom umeleckého súboru BBD, zakladateľom nezávislého divadla Trieska, členom divadelno - improvizačného súboru Kapor na scéne a otcom kŕdľa detí. Miluje drevo, papier a hlinu, má rád prírodu a prirodzených a prirodzene šibnutých ľudí. V lete 2016 absolvoval stáž v americkom divadle Bread and Puppet a v rokoch 2017/2018 medzinárodný improvizačný projekt Európskej Únie „Our lives“ (Berlín - Kodaň). Do Bratislavského bábkového divadla prenikol aj ako režisér inscenácie Dlhý, Okatý, Bruchatý.

Tvorivý tím

Dramatizácia, réžia, scéna, bábky, hrá: Lukáš Tandara
Foto: Lukáš Tandara

Organizátorom festivalu Prieniky sú Bratislavské bábkové divadlo a Bratislavský samosprávny kraj pod záštitou predsedu Juraja Drobu.

Vstupenky

  • Jednotná cena vstupenky ... 10 €
Meno organizátora: MaxiTicket
Fotografie
Podobné podujatia