Deň Rusoviec 2024

Podujatie Bratislava

Deň Rusoviec 2024
Pridať do môjho kalendára
Koncerty, Podujatia pre deti, Športové podujatia
Ďalšie podujatia v meste Bratislava

Deň Rusoviec

Milí obyvatelia Rusoviec,
tento rok spoločne oslávime Deň Rusoviec v sobotu 7. septembra, ale pozor! Kvôli uzavretému parku sa akcia bude konať na novom mieste - PRI ZDRAVOTNOM STREDISKU. Nebolo jednoduché vybrať nové miesto, ktoré by vyhovovalo hlavne po technickej stránke, a žiaľ, ani veľa možností na zorganizovanie takejto veľkej akcie v Rusovciach nemáme. Po dlhých úvahách a diskusiách sme sa rozhodli zorganizovať Deň Rusoviec na voľnej ploche pri zdravotnom stredisku. Vopred sa preto ospravedlňujeme obyvateľom, ktorí bývajú v okolí zdravotného strediska, za narušenie ich kľudného bývania a žiadame ich v tento deň o zhovievavosť.

Čo vás čaká na Deň Rusoviec tento rok?
Pripravili sme pre vás pestrý program plný zábavy pre deti aj dospelých. Okrem gastrozóny, predajnej zóny a množstva atrakcií pre deti, sa môžete tešiť na:

bike zónu s exhibíciou a súťažami pre deti,
vystúpenia detí zo ZUŠ a DFS Gerulata, detské interaktívne vystúpenie skupiny Tintilinti a Elementy, vystúpenie skupín DOMMO, Homosapiens a AVALON s írskymi tancami, odovzdávanie ocenení Osobnosť Rusoviec 2024, zapálenie symbolickej vatry, hlavného hosťa - ABBA tribute.

Veríme, že sa vám program bude páčiť a spoločne si užijeme tento sviatočný deň.
Tešíme sa na vás!

Začiatok podujatia: 07.09.2024
Fotografie
Podobné podujatia