DANCING MACHINE MICHAEL JACKSON TRIBUTE - THRILLER EDITION

Podujatie Banská Bystrica

DANCING MACHINE MICHAEL JACKSON TRIBUTE - THRILLER EDITION

Po dvoch úspešných Tour s najlepším imitátorom Michaela Jacksona na svete tu máme ďalšie pokračovanie v meste Banská Bystrica.
Už 27.septembra 2024 zavítajú španielskí tanečníci opäť na Slovensko. Jedinečná a emóciami nabitá 90 min. show, na ktorej zaznejú najväčšie hity legendárneho kráľa popu. Posledné dve vypredané turné, natoľko zaujali divákov, že sa organizátori rozhodli pre ďalšie podujatie. Autorom predstavenia a zároveň hlavným predstaviteľom bude svetoznámy ekvádorský tanečník, herec a choreograf SacMJJ (Adrian Alvarez), ktorý počas jeho kariéry absolvoval tréningy s tanečníkmi a choreografmi Michaela Jacksona. V doprovode jeho profesionálnych tanečníkov predvedú tanečné choreografie z hitov Billie Jean, Smooth Criminal, Thriller, Jam a mnohé iné. Príďte si vychutnať svetovú show profesionálnych španielskych tanečníkov. Môžete sa tešiť na špeciálne svetelné efekty, fotenie a autogramiádu po vystúpení a hlavne na neskutočný zážitok. Podujatie je vhodné aj pre deti a všetky ostatné vekové kategórie. SacMJJ predstavil svoju svetovú show v Got Talent Bulharsko v roku 2022 a dostal sa až do semifinále.

Organizátori očakávajú, že sa podujatie rýchlo vypredá, preto neváhajte a objednajte si vstupenky už dnes a pozvite Vašich známych na tento jedinečný zážitok.

19:00

Začiatok podujatia: 27.09.2024
Fotografie
Podobné podujatia
CIGÁNSKY OHEŇ
Overené podujatieCIGÁNSKY OHEŇ
Amfiteáter, Banská Bystrica
URPÍN FEST 2024
Overené podujatieURPÍN FEST 2024
Tipsport arena , Banská Bystrica
Nerieš - Špeciálne HELLO SHOWS
Overené podujatieNerieš - Špeciálne HELLO SHOWS
Ministry of Fun, Banská Bystrica
Olympic v Banskej Bystrici
Overené podujatieOlympic v Banskej Bystrici
Športová hala DUKLA (Štiavničky), Banská Bystrica
NA SKLE MAĽOVANÉ - legendárny muzikál
Overené podujatieNA SKLE MAĽOVANÉ - legendárny muzikál
Športová hala Štiavničky, Banská Bystrica