CHRIS NORMAN & BAND JUNCTION 55 LIVE ON TOUR

Podujatie Banská Bystrica

CHRIS NORMAN & BAND JUNCTION 55 LIVE ON TOUR

Chris Norman je známy zo svojho sólového pôsobenia po odchode zo SMOKIE – ale samozrejme aj z tejto mimoriadne úspešnej a hity chrliacej mašiny. Poznávacím znamením Chrisa je jeho charizma, jeho nezameniteľný chrapľavý vokál a vystúpenia plné energie . Obrovská popularita z čias SMOKIE a nasledovne sólovej kariéry, mu zaručujú aj dnes obrovskú fanúšikovskú základňu a to si jednoznačne Chris preverí aj na Slovensku na 2 koncertoch, kde rozospieva a roztancuje tisícky ľudí.
Výpočet hitov SMOKIE je na dlhý zoznam, ale nik nemôže povedať, že by snáď nepoznal Living Next Door to Alice , Ill Meet You at Midnight, Needles and Pins Mexican Girl, Dont Play Your Rock n Roll to Me či sólové trháky Midnight Lady, Some Hearts Are Diamonds alebo duet so Suzi Quatro - Stumblin In.Všetky tieto šlágre a aj ďalšie si vypočujete pred prázdninami naživo - takže sa v hojnom počte uvidíme 22. Júna v Banskej Bystrici a 23. Júna v Trnave. 

Fantastickou správou je pridanie hviezdneho špeciálneho hosťa ku koncertu Chrisa - slovenského hitmakera a stálicu slovenskej populárnej hudby - Petra Nagya a jeho INDIGa. Peter prijal túto výzvu s radosťou, pretože aj on je fanúšik Chrisa a ku jeho hitovým setom pridá svoj ultra-mega-hitovú viac ako hodinovú skladačku svojich naj skladieb medzi ktorými nenájdete jedinú slabšiu medzierku: tomuto sa hovorí nálož na úvod parádneho večera !

19:00

Začiatok podujatia: 22.06.2024
Fotografie
Podobné podujatia
ČAS RŮŽÍ
Overené podujatieČAS RŮŽÍ
Amfiteáter, Banská Bystrica
DĚTI RÁJE
Overené podujatieDĚTI RÁJE
Amfiteáter, Banská Bystrica
VYZNANIE TOUR
Overené podujatieVYZNANIE TOUR
Tipsport arena , Banská Bystrica
DRACULA 17:00
Overené podujatieDRACULA 17:00
Amfiteáter, Banská Bystrica