Carpathian Quality - Koštovka

Podujatie Stará Ľubovňa

Združenie Spiš spolu so Slovenským rádom rytierov destilátov vás srdečne pozývajú na druhý ročník podujatia Carpathian Quality 🍶, ktoré sa uskutoční v dňoch 28.9. a 29.9. 2024 od 10.00 do 18.00 hod. Tešíme sa na vás na troch miestach - v Spišskej Pálenici v Starej Ľubovni, v Castle Distillery v Starej Ľubovni a v Nestville Distillery v obci Hniezdne ⛰️. Toto podujatie sľubuje nezabudnuteľný zážitok pre všetkých milovníkov kvalitných destilátov ✨, a to nielen kvôli širokej ponuke, ale aj vďaka atmosfére, ktorá Vás prenesie priamo do srdca Karpát ⛰️.
Podujatie Carpathian Quality je omnoho viac než len obyčajná degustácia✨. Ide o vyvrcholenie medzinárodnej súťaže ovocných a obilných destilátov. Priamo v srdci severného Spiša vám s hrdosťou predstavíme to najlepšie, čo tento región a ďalšie krajiny Európskej únie môžu ponúknuť.🎉 Silnú medzinárodnú konkurenciu tvorí 479 vzoriek, z ktorých 385 pochádza od domácich pestovateľov a pestovateľských páleníc a 94 vzoriek od renomovaných liehovarov 💎.
Carpathian Quality predstavuje výnimočné spojenie kultúry, tradície a prírodného bohatstva💎, ktoré sa zhmotňuje v každom dúšku lahodných destilátov. Návštevníci budú mať možnosť preniknúť hlbšie do sveta destilátov, porovnať rôzne štýly destilácie a pochopiť, ako klimatické a pôdne podmienky spolu s tradičnými metódami, ovplyvňujú konečný produkt.
Vrcholom podujatia bude slávnostné vyhodnotenie súťaže a odovzdávanie cien víťazom jednotlivých kategórií. Toto prestížne oceňovanie nielen potvrdí kvalitu prezentovaných výrobkov, ale tiež ocení tvrdú prácu a umenie destilatérov, ktorí sa podieľali na ich vzniku 👑. Počas degustácie budete mať možnosť „koštovať“ rozmanité chute, od jemnosti jahôd až po intenzívnu vôňu borievok, ktoré dokonale pohladia Vaše zmysly.
Carpathian Quality však nie je len o ochutnávaní, ale aj o spoznávaní tradičného remesla a zdieľaní skúseností. Návštevníci budú mať možnosť stretnúť odborníkov a nadšencov, ktorí sa radi podelia o svoje vedomosti a skúsenosti. Toto podujatie je oslavou umenia liehovarníctva, kultúry a jedinečnosti, ktorá spočíva v každom pohári remeselných destilátov ✨.
Toto podujatie je určené pre všetkých, ktorí chcú objavovať, spoznávať a vychutnávať si to najlepšie, čo Karpatský región a jeho destilatéri môžu ponúknuť! Tento jedinečný zážitok si určite nenechajte ujsť, pretože je to viac než len degustácia – je to cesta do sveta, kde sa kvalita spája s kultúrou, a kde každý dúšok rozpráva príbeh 💙.
📅 Tešíme sa na Vás 28. - 29.9. 2024, kedy spolu oslávime to najlepšie, čo nám Carpathian Quality ponúka 💥!
📌 Vstup na podujatie „Carpathian Quality“ je BEZPLATNÝ, degustácia destilátov je však podmienená platbou.
Meno organizátora: Združenie Spiš
Fotografie
Podobné podujatia