Bohemia spieva / Ander z Košíc a Elizabeth, hosť Vilo Kalman

Podujatie Kvakovce

Zažite nezabudnuteľnú plavbu v krásnom prostredí vodnej nádrže Domaša.

Na lodi Bohemia máte jedinečnú príležitosť stretnúť zoči voči svoju obľúbenú kapelu, speváka, či speváčku a to vďaka projektu BOHEMIA SPIEVA, ktorý prinesie koncerty jednotlivých interpretov každý štvrtok podvečer počas celej letnej sezóny.

4. júla o 19:00 vystúpia: Ander z Košíc a skupina Elizabeth, hosť Vilo Kalman

Legendu slovenského humoru Andera z Košíc netreba snáď nikomu na Slovensku predstavovať. Na lodi Bohemia sa predstaví ale premiérovo skupina Elizabeth.

Určite si mnohí poslucháči všimli, že za posledné roky sa dostala ľudová hudba do mainstreamu. Rovnako sa aj ľudové motívy naplno etablovali aj v populárnej hudbe. Dôkazom toho je aj repertoár a aranžmány piesni skupiny Elizabeth, ktorá sa rozhodla ošatiť ľudové piesne z rôznych kútov Slovenska do modernejšieho strihu, s prvkami rocku. Takýmito úpravami ľudových piesni v netradičnom unplugged akustickom prevedení zachováva kultúrne dedičstvo našich predkov. Registrovať ich môžete na súčasnej scéne world music.

Skupinu založili v roku 2021 Betka Madejová, Maroš Sobota a Peter Novák. Neskôr sa k nim pridali Boris Marcinov, Romanka Mati, a Valika Kaľuhová.

Hosťom koncertu bude Vilo Kalman (ex-Drišľak).

Cena vstupenky:

  • 35 €

Kapacita je obmedzená pre 90 ľudí.

Meno organizátora: MaxiTicket
Fotografie
Podobné podujatia