Bavme sa o lige: Naživo v Malom Berlíne

Podujatie Trnava

Trnava bude po roku hostiť opäť veľké futbalové mená! Do Malého Ríma prídu na záver prípravy hviezdy najkrajšieho športu na svete. Bude to zážitok na celý život, neopakovateľný, krásny, veselý a hlavne – naživo s vami!

Áno, hovoríme o nahrávaní podcastu BAVME SA O LIGE v Malom Berlíne! Zhodou aj nezhodou okolností v ten istý deň, ako bude v Trnave hrať prípravný zápas Aston Villa.

20. júla sa o 12:30 stretneme, aby sme si pripomenuli, že lopta je guľatá, tráva zelená a že o lige sa bavíme radi – cez internet, ale aj osobne.

Celý výťažok zo vstupného poputuje na podporu prevádzky kultúrneho centra Malý Berlín v Trnave. To potrebuje v náročných časoch podporu kvôli zvýšeným nákladom na prevádzku.

Vstupenky sú na predaj v štyroch cenových kategóriách, 1 vstupenka garantuje jedno miesto na sedenie. Výšku ceny si môžete zvoliť, celý výťažok poputuje kultúrnemu centru Malý Berlín.

Po roku do Trnavy opäť príde ostrieľaná partia, ktoré vie o futbale rozprávať dlhé hodiny! V deň, keď trnavský Spartak odohrá generálku na ligu s Aston Villou, srdečne pozývame všetkých s ligovým srdiečkom do Malého Berlína na živé nahrávanie obľúbeného podcastu Bavme sa o lige o našej najvyššej futbalovej súťaži.

Úvodný výkop je naplánovaný na 12:30 – tak, aby sme sa stihli o lige poriadne pobaviť, aby priestor dostali aj vaše predsezónne otázky a aby sme mali dosť času na presun na štadión.

Opäť si preberieme blížiaci sa začiatok ligy. Prejdeme si tím po tíme, zhrnieme prestupy, novinky, dramatické predsezónne situácie, zhodnotíme šance domácich klubov v najbližšom ročníku a porozprávame sa aj s (nateraz) tajným hosťom podcastu. Bonusom bude znovu diskusia s divákmi, ktorí budú môcť po nahrávaní položiť ich futbalové aj nefutbalové otázky. To už pôjdeme bez kamier a nahrávacích zariadení, aby ste sa vy ani my nemuseli hanbiť.

Po diskusii sa môžete s nami presunúť na Štadión Antona Malatinského, kde si pozrieme zápas s jedným z najlepších tímov v Anglicku, alebo sa presuňte, kam budete chcieť.

Všetci fanúšikovia podcastu a futbalu sú srdečne vítaní!

Po roku zostáva aj charitatívna myšlienka – tentoraz pôjde vyzbierané vstupné na podporu kultúrneho centra MalýBerlín.

Dĺžka trvania: 120 minút

Vstupenky:

  • 5 €, 10 €, 15 € alebo 20 € … voľné sedenie (cenu lístka si môžete vybrať, výťažok zo vstupného poputuje na prevádzky kultúrneho centra Malý Berlín v Trnave)
Meno organizátora: MaxiTicket
Fotografie
Podobné podujatia