Bára a Honza Sládkovi: Kočovná herňa (CZ)

Podujatie Bratislava

Predstavenie je súčasťou nultého ročníka medzinárodného festivalu PRIENIKY. Viac informácií nájdete na www.prieniky.sk

Maľované kulisy, vyrezávané hračky, podivuhodné mechanizmy  -  zábava bez zásuviek a počítačov. Príďte sa pohrať.

Prinášame príves plný hier, nostalgie, zábavy, vtipov a smiechu pre mladých aj starších, ktorí u nás omladnú rýchlosťou blesku. Príďte si zakrútiť kľukou a chytiť pár vajíčok, alebo ocukriť deťom život a nakŕmiť ich do popuku. Vylovte perly z morského dna alebo úspešne preplávajte veľrybou zátokou a dovezte svoj náklad bezpečne do prístavu. Vyrobte si masku alebo si zahrajte serenádu pre 12 vrabcov. Maľované kulisy, vyrezávané hračky, podivuhodné mechanizmy - zábava bez zásuviek a počítačov. Príďte sa pohrať.

Vhodné pre deti od 3 rokov. Prosíme rodičov o rešpektovanie odporúčanej vekovej hranice
Dĺžka predstavenia cca 45 minút 

Hráme v parku oproti BBD na Dunajskej 21. V prípade nepriaznivého počasia sa produkcia presúva do priestorov BBD na Dunajskej 36.


Bára a Honza Sládkovi

Bára s Honzom sa stretli na Fakulte multimediálnych komunikácií v Zlíne. Bára študovala animáciu, Honza priestorový dizajn. V „pracovnom čase“ sa venujú grafike, ilustráciám a animácii. Pracujú na počítači, každý ich projekt je iný a stretávajú sa s inšpiratívnymi ľuďmi v oblastiach, ku ktorým by sa bežne nedostali. Je to však virtuálny svet, hotový projekt pošlú cez internet a tým to v podstate končí. Vytvoriť napríklad bábku z dreva, namaľovať ju a potom byť svedkom okamžitej reakcie širšieho publika, je obrovský zážitok. Preto sa čoraz častejšie púšťajú do realizácie umeleckých priestorových objektov - atrakcií pre pobavenie seba, svojich detí, priateľov a postupne aj verejnosti.

Autori projektu: Bára a Honza Sládkovi


Organizátorom festivalu Prieniky sú Bratislavské bábkové divadlo a Bratislavský samosprávny kraj pod záštitou predsedu Juraja Drobu.

Vstupenky:

Meno organizátora: MaxiTicket
Fotografie
Podobné podujatia