ABBAMANIA

Podujatie Trstená

ABBAMANIA

Nezabudnuteľný živý zážitok priamo vo vašom meste.

Opäť nastal čas spoločne osláviť najkrajšie superlatívy popu: ABBA, najúspešnejšiu popovú skupinu všetkých čias, ktorá nás už neuveriteľných 50 rokov očarúva každým introm svojich hitov. Pretože bez ohľadu na to, či ide o Mamma Mia, Waterloo, Dancing Queen alebo Super Trouper, naozaj ešte existuje niekto, kto by sa nedokázal pohupovať a spievať každé slovo?A prečo by ste sa tomu mali vyhýbať, keď vás táto úspešná zmes vášne, talentu, odhodlania a kreativity fascinuje a inšpiruje aj po piatich desaťročiach.

ABBAMANIA má pre vás pripravené najväčšie hity Agnethy, Björna, Bennyho a Anni-Frid. Od vystúpenia na Grand Prix v roku 1974 až po veľký comeback v roku 2021 - hudobný príbeh úspechu skupiny ABBA je vyrozprávaný nezabudnuteľnými klasikami ako "Waterloo", "SOS", "Mamma Mia", "Dancing Queen" alebo "Money, Money, Money".S nezameniteľným vzhľadom ABBA, a predsa vo vlastnom štýle, vezmú hudobníci publikum na fascinujúcu cestu 50-ročnou históriou ABBA a spoločne vytvoria nezabudnuteľný koncertný zážitok.

ABBA STARS tento rok oslavuje 20 rokov na scéne. Počas tohto obdobia sa ABBA STARS stala jednou z najúspešnejších revivalových skupín na svete, ktorá odohrala viac ako 2 000 koncertných vystúpení doma i v zahraničí a získala si rešpekt fanúšikov i kritikov. Na svojom konte má 2 CD, množstvo televíznych vystúpení a niekoľko zaujímavých ocenení - napríklad od francúzskej televízie TF 1 na jeseň 2009 zo súťaže -Najvernejší dvojníci na svete ! Súťaž sledovalo 70 miliónov divákov. Okrem toho získal titul " Skokan roka " v Českom slávikovi 2013.

o 19:00

Začiatok podujatia: 09.10.2024
Fotografie
Podobné podujatia
ORION FESTIVAL 2024
Overené podujatieORION FESTIVAL 2024
Letisko Žilina, Dolný Hričov
VALČA ŽIJE 2024
Overené podujatieVALČA ŽIJE 2024
Snowland, Valčianska dolina, Valča